Προκλητικές διελεύσεις ένστολων δολοφόνων κοντά από τη GARE

H εισβολή στη GARE και η ευρύτερη προετοιμασία κλίματος για μια νέα κρατική δολοφονία εξοργίζουν τον κόσμο του αγώνα

Κατά τη διάρκεια της συλλογικής κουζίνας που πραγματοποιήθηκε έξω από την Κατάληψη, στην Καλλιδρομίου, με τη συμβολή των συντρόφων της Κατάληψης Rosa de Foc, έγιναν δυο διελεύσεις αστυνομικών οχημάτων από τις παρακείμενες διασταυρώσεις. Η πρώτη, ήταν δυο τζιπ των οπκε, που είχαν αναλάβει την εισβολή στην Κατάληψη. Είναι οι μονάδες που ενισχύθηκαν από τους βασανιστές της μονάδας δέλτα, όταν αυτές καταργήθηκαν. Είναι οι ίδιοι που χθες ακινητοποίησαν με προτεταμένα αυτόματα όπλα τους αλληλέγγυους στους απεργούς πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη, μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του σοσιαλφασίστα υπουργού Κοντωνή. Είναι αυτοί που τις τελευταίες βδομάδες περιπολούν μέσα στη γειτονιά μας με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
 Η κατοχική στρατηγική πάνω στα Εξάρχεια εντείνεται από τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Οι καθημερινές διελεύσεις τους από την GARE ήταν κομμάτι της δυστοπίας που επιδιώκει να επιβάλει το κράτος για να συντηρήσει την εκμεταλλευτική κυριαρχία του.
H εισβολή στη GARE και η ευρύτερη προετοιμασία κλίματος για μια νέα κρατική δολοφονία εξοργίζουν τον κόσμο του αγώνα. Ως χώρος κοινωνικής αυτοοργάνωσης, η GARE δεν εκφοβίζεται και δεν παραιτείται. Αναγνωρίζουμε το δίκαιο, την αναγκαιότητα και την προοπτική της αντίστασης σε όλες τις μορφές της.
Η αστυνομική κατοχή θα σπάσει. Η κρατική τρομοκρατία δεν περνάει.

από Κατάληψη GARE 03/12/2017 6:15 μμ.


post image

Πριν μια ώρα.
Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License