(Μυτιλήνη) 8η Μέρα κατάληψης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

8η Μέρα κατάληψης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάληψη που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (25/11) από αλληλέγγυους-ες και τους μετανάστες και τις μετανάστριες που διαμαρτύρονταν επί ενάμιση μήνα στην πλ. Σαπφούς συνεχίζεται για 8η μέρα. Μέχρι στιγμής από τις αρχές δεν έχει υπάρξει καμμία περεταίρω απάντηση στα αιτήματα που έχουν τεθεί και συνεχίζουν να προσπαθούν να τους εμπαίζουν με αόριστες υποσχέσεις. Η ανακοίνωση από την αστυνομία τη Δευτέρα ότι την Τετάρτη θα δινόντουσαν μπλέ σφραγίδες (άρση του γεωγραφικού περιορισμού) σε 13 άτομα ήταν προσπάθεια παραπλάνησης, αφού σήμερα διευκρινίστηκε ότι αναφερόντουσαν σε άτομα που έχουν ήδη τη σφραγίδα αυτή αλλά συνεχίζουν τον αγώνα μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που αφορούν και τους 35. Σημερα αντιπροσωπεία της κατάληψης επισκέφτηκε τον κρατούμενο μετανάστη Hesam Shaeri Hesari ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που επιδεινώνει παραπάνω τα υπάρχοντα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αλληλεγγύη στον αγώνα των μεταναστών-ριών

Άμεση Απελευθέρωση του Hesam Shaeri Hesari

Ελεύθερη Μετακίνηση για όλους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License