Ενάντια στην σύνοδο του νεοναζιστικού κόμματος AFD στο Αμβούργο αποφασίστηκε το μπλοκάρισμα του συνεδριακού κέντρου . Αυτή την στιγμή στους δρόμους του Αμβούργου βρίσκονται, σύμφωνα με αριθμούς που έδωσε η αστυνομία, 6500 αντιφασίστες που με ειρηνικούς κυρίως τρόπους μπροσπαθούν να αποτρέψουν την φασιστική μάζωξη. Η κρατικές μονάδες καταστολήςως μόνιμοι αρωγοί της φασιστικής πλέμπας επιτέθηκαν στις συγκεντρωμένους με αντλίες νερού σε θερμοκρασία περιβάλλοντος υπό το μηδέν.

Βιντεο: https://www.facebook.com/enough14/videos/1587776491244288/ 
 
Οι μπάτσοι προχώρησαν σε συλλήψεις των συγκεντωμένων, ενώ αυτή την στιγμή (ώρα 3μμ) έχει συγκροτηθεί δεύτερη αντιφασιστική διαδήλωση συμπαράστασης στη αποκλεισμένη απο τις δυνάμεις καταστολής, ομάδα "ΝΙΚΑ" που αποτελούσε μία απο τις ομάδες αποκλεισμού της πρόσβασης στο φασιστικό συνέδρειο. Η διαδήλωση πραγματοποιείται υπο ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό με συνεχείς αντεκλήσεις μεταξυ διαδηλωτών και μπάτσων. πρίν απο λίγο η διαδήλωση είχε σταματήσει απαιτώντας την απομάκρινση των δυνάμεων καταστολής απο την περίμετρο της διαδήλωσης. Αυτή την στιγμή η διαδήλωση συνεχίζεται.

Οι κινητοποιήσεις ενάντια στους νεοναζί είχαν ξεκινήσειαπο την προηγούμενη ημέρα με δυναμική πορεία  1000 αντιφασιστών στους δρόμους της πόλης.
 η χθεσινή πορεία
ένα απο τα αντιφασιστικά μπλόκα σήμερα το πρωί.

Εικόνες μίας απο τις πρωινές αντιφασιστικές διαδηλώσεις με την συμμετοχή περισσότερων απο 8.000 ατόμων σύμφωνα με τους διοργανωτές.  https://twitter.com/twitter/statuses/936936730854387712

από @@ 03/12/2017 1:48 μμ.


Έχετε κάνει λάθος στην πόλη.Δεν ήταν Αμβούργο αλλά Ανόβερο

από ελευθεριακή κοινότητα 03/12/2017 4:03 μμ.


ναι δίκιο εχετε. η πόλη είναι το Ανόβερο και οχι το Αμβούργο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License