Ανακοίνωση Αυτόνομου Σχήματος Ξάνθης

Με αυτή τη δημοσίευση κοινοποιούμε την απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης, που έπειτα από δύο χρόνια στασιμότητας και αδράνειας, χθες στις 28/11 συγκέντρωσε 400 άτομα για το ζήτημα του κλεισίματος της Λέσχης των Εστιών, για τη μεταφορά της Αρχιτεκτονικής και κλεισίματος του Αναγνωστηρίου και για το Νόμο Γαβρόγλου. Η συνέλευση αποφάσισε κατάληψη έως την Τρίτη 5/12, πορεία την Πέμπτη 30/11 στις 18:00 στα Προκάτ, παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο την Πέμπτη στις 9:00 και άλλες αγωνιστικές αποφάσεις. Το πλαίσιο που ψηφίστηκε ήταν ένα κοινό αγωνιστικό πλαίσιο μεταξύ του Αυτόνομου Σχήματος, των Ε.Α.Α.Κ., των Αγωνιστικών Κινήσεων, καθώς και ανένταχτου κόσμου. Διεκδικούμε όσα μας ανήκουν με αδιαμεσολάβητους αγώνες. Να πυκνώσουμε τις εστίες αγώνα, να ξεσπάσουν παντού καταλήψεις! Να οργανωθούμε συλλογικά, για να ανακόψουμε την αφαίμαξη της τάξης μας και να σχεδιάσουμε την ταξική αντεπίθεση!

Με αυτή τη δημοσίευση κοινοποιούμε την απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης, που έπειτα από δύο χρόνια στασιμότητας και αδράνειας, χθες στις 28/11 συγκέντρωσε 400 άτομα για το ζήτημα του κλεισίματος της Λέσχης των Εστιών, για τη μεταφορά της Αρχιτεκτονικής και κλεισίματος του Αναγνωστηρίου και για το Νόμο Γαβρόγλου. Η συνέλευση αποφάσισε κατάληψη έως την Τρίτη 5/12, πορεία την Πέμπτη 30/11 στις 18:00 στα Προκάτ, παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο την Πέμπτη στις 9:00 και άλλες αγωνιστικές αποφάσεις. Το πλαίσιο που ψηφίστηκε ήταν ένα κοινό αγωνιστικό πλαίσιο μεταξύ του Αυτόνομου Σχήματος, των Ε.Α.Α.Κ., των Αγωνιστικών Κινήσεων, καθώς και ανένταχτου κόσμου.

Διεκδικούμε όσα μας ανήκουν με αδιαμεσολάβητους αγώνες.
Να πυκνώσουμε τις εστίες αγώνα, να ξεσπάσουν παντού καταλήψεις!
Να οργανωθούμε συλλογικά, για να ανακόψουμε την αφαίμαξη της τάξης μας και να σχεδιάσουμε την ταξική αντεπίθεση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License