Επ’ αόριστον αναβολή στη δίκη 10 εκ των συλληφθέντων της 17ης Νοεμβρίου

Επ’ αόριστον αναβολή δόθηκε σήμερα στη δίκη των 10 ατόμων που συνελήφθησαν στις 17 Νοεμβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων και βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες, λόγω μη νομότυπης κλήτευσης (ως αγνώστου διαμονής) ενός εκ των αλλοδαπών κατηγορουμένων, ο οποίος απουσίαζε από τη διαδικασία

Επ’ αόριστον αναβολή δόθηκε σήμερα στη δίκη των 10 ατόμων που συνελήφθησαν στις 17 Νοεμβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων και βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες, λόγω μη νομότυπης κλήτευσης (ως αγνώστου διαμονής) ενός εκ των αλλοδαπών κατηγορουμένων, ο οποίος απουσίαζε από τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες είχαν ξυλοκοπηθεί βάναυσα κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους στο σωρό από άντρες των ΜΑΤ.

Παρόντες, πλην ενός, ήταν στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων και έξω από το κτίριο 7 αυτοί ακριβώς οι μάρτυρες κατηγορίας, συνοδευόμενοι από συναδέλφους τους.

Εμφανής ήταν η διάθεσή τους, μέσα από απαξιωτικά και ειρωνικά γελάκια και σχόλιαΜε τους μαλάκες καθόμαστε και ασχολούμαστε τώρα»), να πυροδοτήσουν ένταση και διαπληκτισμούς, αλλά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό.

Πηγή: http://www.hitandrun.gr/ep-aoriston-anavoli-sti-diki-10-ek-ton-sillifthenton-tis-17is-noemvriou/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License