[Λάρισα]- ενημέρωση απο εφετείο συντρόφου

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑEΙ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Μετά απο μία πολύωρη παραμονή στα δικαστήρια, εκδικάστηκε στο τέλος η υπόθεση του συντρόφου σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια και 6 μήνες με τριετή αναστολή για μια σωρεία πλημμελήματων (διαταραξη κοινης ειρήνης, αντίσταση, επικύνδινη σωματική βλάβη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή κτλ) που αφορούσαν την επίθεση των μπάτσων στο αναρχικό μπλόκ στην πορεία για την 17 Νοέμβρη το 2012. Τελικά η ποινή που επιβλήθηκε στον συναγωνιστή, είναι 12 μήνες με τριετή αναστολή (κρίθηκε ένοχος για οπλοχρησία και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες έπεσαν). Υπήρχε παρουσία συντρόφων απο πόλεις της κεντρική ελλάδος..

εδώ και η αφίσα για την υπόθεση απο τους συντρόφους της συνέλευσης αναρχικών εντός και εκτός των τειχών : https://athens.indymedia.org/post/1580780/

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ.

καποιοι/ες που δεν ήταν/είναι περαστικοί..

από διορθωση 01/12/2017 12:57 πμ.


απο τους συντρόφους της συνέλευσης αναρχικών εντός και εκτός των τειχών είναι λάθος, το σωστό είναι: "συνέλευση αναρχικών για την αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License