(Μυτιλήνη) 6η Μέρα κατάληψης Γραφείων ΣΥΡΙΖΑ

6η Μέρα κατάληψης Γραφείων ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάληψη συνεχίζεται και για 6η μέρα. Για τη χτεσινη μερα ήταν ανακοινωμένο από την αστυνομία ότι θα επιδίδονταν έγγραφα άρσης του γεωγραφικού περιορισμού για ακόμα 13 άτομα, αλλά αυτό δεν συνέβη για ακόμα μία φορά. Οι αγωνιζόμενοι-ες μετανάστες-ριες της κατάληψης έστειλαν χτες χαιρετισμό αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις που λάμβαναν μέρος στη Μυτιλήνη ενάντια στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Την ίδια στιγμή αριστεροί και δεξιοί λιβελογράφοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για την κατάληψη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License