Σήμερα το πρωί γύρω στις 4 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη σε αμάξι που βρισκόταν στη Σολωμού, λίγο πιο χάμηλα από την 3ης Σεπτεμβρίου. Το αμάξι ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο και ακουμπούσε ακριβώς στην είσοδο από κτήριο που έμεναν πρόσφυγες. Κρίνοντας από το σημείο που ήταν τοποθετημένο το αμάξι και την ώρα που πήρε για να σβήσει, ίσως πρόκειται για επίθεση.
Στο κτήριο εμεναν γύρω στα 50 άτομα κυρίως οικογένειες, ανάμεσα τους και νεογέννητα μωρά. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματίας, όπως περιέγραψαν κατάφεραν να βγουν όλ@ έξω όταν άκουσαν δυο κρότους, χωρίς κάποι@ να προλάβει να δει ή να καταλάβει κάτι παραπάνω. Απέξω είχε οχήματα πυροσβεστικής και οπκε και μετά από κανά δύωρο που η φωτιά είχε σβήσει τελείως και δεν επεκτάθηκε στους ορόφους, ο κόσμος επέστρεψε στο κτίριο.
Δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση, ούτε δελτίο από την πυροσβεστική, όποι@ γνωρίζει περισσότερα ας κάνει κάποια ενημέρωση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License