ενημερωση απο την συγκέντρωση στις φυλακες Κορυδαλλού

Ενημέρωση απο την συγκέντρωση - μικροφωνική ενάντια στον νεο σωφρονιστικό κώδικα στις φυλακές Κορυδαλλού

post image

η συγκέντρωση - μικροφωνική άρχισε κανονικά στις 6μ.μ , διαβάστηκαν κείμενα , αναρτήθηκαν πανό και πετάχτηκαν τρικάκια στους δρόμους.
Περίπου 100 άτομα αρχικά, κατά τις 7μ.μ. ήταν περισσότεροι οι αλληλέγγυοι, συγκεντρώθηκαν στην Γρ. Λαμπράκη και Σολωμού ,η οποία ήταν κλεισμένη με κλούβα για να μην ανέβει προς τα πάνω ο κόσμος

η συγκέντρωση - μικροφωνική εξελίχθηκε κανονικά και έληξε πρίν απο λίγη ώρα

Εικόνες:

από Γ 26/11/2017 8:36 μμ.


post image

Απο Γ.

Εικόνες:

από αναρχικος 27/11/2017 10:47 πμ.


Σύντροφοι στις 18.00 ήμασταν περίπου 100 (πρωτόγνωρο για την ακρίβεια της ώρας της συγκέντρωσης ) και στις 19.00 ο κόσμος είχε διπλασιαστεί φτάνοντας τα 200 άτομα.
Αν κάποιος από την συγκέντρωση έχει διαφορετική προσέγγιση αριθμών ας  με διορθώσει..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License