(Μυτιλήνη) ΕΠΕΙΓΟΝ - Φασιστομάζωξη κατοίκων και μπάτσων στην πλατεία σαπφούς

ΕΠΕΙΓΟΝ - Φασιστομάζωξη κατοίκων και μπάτσων στην πλατεία σαπφούς

Από τις 14.00 έχουν μαζευτεί φασιστοκάτοικοι της μυτιλήνης και προσπαθούν μαζι με τους μπάτσους να απομακρύνουν τους μετανάστες που διαμαρτύρονται από την πλατεία Σαπφούς. Οι μετανάστες-ριες, μεταξύ τους και απεργοί πείνας, είχαν απομακρυνθεί από την πλατεία φοβούμενοι το χτεσινο φασιστοκάλεσμα του Δήμου και σήμερα προσπάθησαν να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους.

Αλληλέγγυοι-ες μαζεύονται αυτή τη στιγμή στην πλατεία...


post image

Οι μεταναστες και απεργοι/ες πεινας άρχισαν να εκκενώσουν την κεντρική πλατεία του Λέσβο μετά από προειδοποίηση ότι θα συλληφθούν .

ΠΗΓΗ: https://twitter.com/g_christides/status/932971007807315970

Εικόνες:

από Musaferat, Ομάδα Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης 21/11/2017 4:07 μμ.


Διαπραγματεύσεις μεταξύ των μεταναστών-ριών, του δημάρχου και της αστυνομίας για την απόσυρση των σκηνών και εξέτασης των αιτημάτων της διαμαρτυρίας.
Ο φασιστοόχλος στον οποίο το ρυθμό έδινα γνωστοί μαγαζάτορες της πόλης που καλούσαν και στη χτεσινή πρωϊνή διαμαρτυρία, έχει αρχίσει να σπάει.

από Musaferat, Ομάδα Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης 21/11/2017 6:09 μμ.


Οι μετανάστες δέχτηκαν να ακολουθήσουν τον διοικητή της αστυνομίας και τον τοπικού βουλευτή του Σύριζα Γιώργο Πάλλη στο αστυνομικό τμήμα όπου τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εβρισκαν κατάλυμα τουλάχιστον για σήμερα μέχρι να συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για τα αιτήματά τους την αυριανή ημέρα. Τώρα τους δηλώνουν ότι δεν έχουν να τους πάνε πουθενά και ότι πρέπει να βρούνε αυτοί που να μείνουν. Ταυτόχρονα τους λένε να μεταφερθούν στην κατάληψη στο Μπίνειο!

από Musaferat, Ομάδα Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης 21/11/2017 7:05 μμ.


Ο βουλευτής του Σύριζα Γ.Πάλλης δεν βρισκόταν τελικά στις διαπραγματεύσεις
Θα υπάρξει πιο συγκεκριμένη ενημέρωση αργότερα...

από Musaferat, Ομάδα Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης 22/11/2017 1:26 πμ.


Οι μετανάστες-ριες μετά από πολλές ώρες μεταφέρθηκαν σε δομή της ΜΚΟ solidarity now, στην περιοχή Γέρα Λέσβου, αρεκτά χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Μυτιλήνης. Οι ίδιοι-ες αρνήθηκαν να παραμείνουν εκεί και έχουν αποφασίσει να γυρίσουν πίσω στην πόλη και να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Στην πλατεία Σαπφούς εντωμεταξύ έχουν στρατοπεδεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Στη φασιστομάζωξη του μεσημεριού έχουν αναγνωριστεί διάφοροι μαγαζάτορες από καφετέριες και εστιατόρια της πόλης, που φαίνονται να είναι και οι πρωτεργάτες του καλέσματος. Οι ίδιοι είχαν εξαπολύσει διάφορες απειλές στα κοινωνικά δίκτυα για τους διαμαρτυρόμενους της πλατείας τις προηγούμενες μέρες, και με την αβάντα που τους έδωσε το κάλεσμα της δημοτικής αρχής χτες το πρωί, τις κάνανε πράξη.

Η ανταπόκριση των αλληλεγγύων ήταν άμεση και σημαντική με γύρω στα 40-50 άτομα να μαζεύονται στην πλατεία στο πλάι των μεταναστών.

από περιεργος 03/04/2019 12:30 μμ.


https://www.lesvospost.com/2019/04/pics_66.html?m=1.        Ο Συριζα λεσβου στη λογικη του μαζευε κ ας ειναι κ ρογες πηγε να μαζεψει κ χρυσαυγιτη αλλα μετα το κραξιμο εκανε πισω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License