Ανθρώπινη αλυσίδα πολιτών για να αποτρέψουν κοπή δέντρων και ξήλωμα πεζοδρομίου στο Βόλο.

Ανθρώπινη αλυσίδα πολίτων στη Νέα Ιωνία Βόλου, που αντιστέκονται στα σχέδια της δημοτικής αρχής για κοπή δέντρων και ξήλωμα του πεζοδρομίου και μετατροπή της περιοχής σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μέσα σε κατοικημένη ζώνη.


Όποιος/α μπορεί ας έρθει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και τα δίκαια αιτηματά τους.
Χρειάζεται η παρουσία κόσμου για να αποτρέψουμε τη καταστροφική μανία της μαφιόζικης δημοτικής αρχής και τη μετατροπή λαικής κατοικημένης περιοχής σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Επιχειρείται ξήλωμα του πεζοδρομίου και κοπή δέντρων ωστέ να μεγαλώσουν το δρόμο! Ταυτόχρονα μέσα σε κλίμα εκφοβισμού των κατοίκων η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε μηνύσεις (!) και συλλήψεις προκειμένου να κάμψει την αντίσταση.
Πρωτοβουλίες κατοίκων καλούν στις 16:00 στο Μεταξουργείο.


Ανθρώπινη αλυσίδα πολιτών για να αποτρέψουν το έργο στην Καραμπατζάκη

Ξεκίνησε το έργο η δημοτική αρχή, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να πάνε στον Κραυσίδωνα
Απτόητη συνεχίζει και σήμερα η δημοτική αρχή Βόλου τις παρεμβάσεις σε δέντρα και πεζοδρόμια στην οδό Καραμπατζάκη. Εκεί από νωρίς το πρωί βρίσκονται κάτοικοι και πολίτες που αντιδρούν, αλλά και στελέχη του δήμου Βόλου. Η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να μεταβούν στον Κραυσίδωνα, έτσι ώστε να αποτρέψουν το έργο.
Υπενθυμίζουμε ότι χθες υπήρξε μπαράζ μηνύσεων κατά δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που στάθηκαν εμπόδιο στις εργασίες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου που επιχειρούσε την κοπή των δέντρων...

magnesianews.gr

Η δημοτική αρχή Βόλου “ξηλώνει” πεζοδρόμια στην Καραμπατζάκη – Επί ποδός και σήμερα οι κάτοικοι.

Συνεργεία του Δήμου Βόλου συνεχίζουν σήμερα τις παρεμβάσεις για την διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη με ¨ξήλωμα” των πεζοδρομίων, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής. Επί τόπου βρίσκονται 40 περίπου κάτοικοι της περιοχής και άλλοι πολίτες που αντιδρούν.

Οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να αποτρέψουν το «καταστροφικό», όπως το χαρακτήρισαν, έργο της δημοτικής αρχής, δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από τα δέντρα.

Η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να μεταβούν στον Κραυσίνδωνα, ενώ η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη μετέβη στην Εισαγγελία προκειμένου να ζητήσει την αναστολή των εργασιών.
 Συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν τα κλαδιά και τους κορμούς των δέντρων που είχαν κοπεί χθες, ενώ οι μπουλντόζες έσπασαν πεζοδρόμια ξεκινώντας από το ύψος της οδού Αναπαύσεως.
Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν χθες καθώς εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίνδωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση στο Μεταξουργείο, στις 4 το απόγευμα.

https://e-thessalia.gr/dimotiki-archi-volou-xiloni-pezodromia-stin-karabatzaki-epi-podos-ke-simera-periiki-photos/


Ένταση με επεισόδια στην Καραμπατζάκη – Λιποθύμησε κάτοικος της περιοχής

Μια γυναίκα λιποθύμησε πριν από λίγο στην οδό Καραμπατζάκη εξαιτίας της έντασης που επικράτησε ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους πολίτες και στελέχη της δημοτικής αρχής που παρακολουθούν τις εργασίες «ξηλώματος» των πεζοδρομίων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της γυναίκας στο Νοσοκομείο.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι κάτοικοι απαίτησαν τη διακοπή των εργασιών. Ο εργολάβος ωστόσο επέμενε να συνεχίσει και τους επέδειξε απόφαση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου.

e-thessalia.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License