Η μαφιόζικη Δημοτική Αρχή Βόλου μηνύει πολίτες

Για μια ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της  μαφιόζικης συμπεριφοράς της Δημοτικής Αρχής Βόλου που στρέφεται εναντίων των αγωνιζόμενων κατοίκων που αντιστέκονται στη κοπή δέντρων και μετατροπή της περιοχής σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: “Τα λαμπάκια δεν πρόκειται να κρύψουν τη γύμνια της Δημοτικής Αρχής” Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή Βόλου οδήγησε πολίτες, ακόμα και δημοτικούς συμβούλους, στο Αστυνομικό Τμήμα, μηνύοντας τους με ψευδείς καταγγελίες. Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής είναι το λιγότερο απαράδεκτη και ανακαλεί στις μνήμες των πολιτών τις χειρότερες μέρες που έζησε ο τόπος μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας μετά τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην οδό Καραμπατζάκη.

“Έστειλαν συνεργεία να ξηλώσουν δέντρα την ώρα του δημοτικού συμβουλίου”

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία σημειώνει πως “ενώ συγκάλεσαν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για να συζητηθεί το θέμα της οδού Καραμπατζάκη, την ίδια στιγμή, τελείως αυθαίρετα και παράνομα, έκοβαν δέντρα στο δρόμο αυτό, δείχνοντας ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στη δημοκρατία και τις αρχές που πρέπει να διέπουν την ορθή λειτουργία των θεσμών και κανόνων της πόλης. Ενώ οι κάτοικοι της Μάνδρας και γενικότερα της Αττικής, πληρώνουν την αφροσύνη από τα μπαζώματα των ρεμάτων, η ανιστόρητη Δημοτική Αρχή της πόλης του Βόλου επιχειρεί παρέμβαση στον Κραυσίνδωνα, τον οποίο οι πολίτες, πριν χρόνια, έσωσαν από το να γίνει δρόμος και μετά να πνιγεί η πόλη μας από μια μεγάλη πλημμύρα.

Το ίδιο περίπου επιχειρούν και τώρα. Να δώσουν την οδό Καραμπατζάκη, που είναι μια όαση πρασίνου και δροσιάς, βορά στα αυτοκίνητα, όταν όλες οι άλλες πόλεις κάνουν το αντίθετο. Δίνουν στους πεζούς χώρο που αφαιρούν από τα αυτοκίνητα. Ενώ συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την έναρξη των προγραμμάτων Life, ο Δήμος Βόλου επιχειρεί να καταστρέψει αυτά που κατασκευάστηκαν, με το πρόγραμμα αυτό στην οδό Καραμπατζάκη με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με κίνδυνο να ζητηθεί να επιστραφούν τα χρήματα που διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.

Είναι γελασμένη η Δημοτική Αρχή Βόλου αν νομίζει ότι οι πολίτες και οι φορείς αυτής της πόλης θα μείνουν αδρανείς. Αυταρχικές πολιτικές δεν περνούν στην πόλη του Βόλου, η οποία δεν πρόκειται να δεχτεί τετελεσμένα γεγονότα. Τα λαμπάκια δεν πρόκειται να κρύψουν τη γύμνια της Δημοτικής Αρχής. Διότι ο «Βασιλιάς» είναι πράγματι γυμνός. Οι δε παρατρεχάμενοι, όταν ο «Βασιλιάς» αποθάνει πολιτικά, θα τους αφήσει και αυτούς γυμνούς και εκτεθειμένους για όσα ανομήματα διέπραξε η λαίλαπα που πρεσβεύουν στην πόλη του Βόλου”.

Κάλεσμα ενάντια στα σχεδιά τους

Κάλεσμα στους Βολιώτες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Βόλου να μετατρέψει την οδό Καραμπατζάκη εσωτερικό περιφερειακό δακτύλιο, απευθύνουν στους Βολιώτες επισκέπτες, φίλοι και κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη στον Κραυσίδωνα.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό τη λειτουργία των παρόχθιων οδών του Κραυσίνδωνα, Ζάχου και Καραμπατζάκη, ως κυκλοφοριακού “ζεύγους” που συνδέει τις οδούς Αθηνών και Λαρίσης με την Περιφερειακή Οδό, προωθεί η Δημοτική Αρχή Βόλου.  Συγκεκριμένα, προτείνεται η οδός Καραμπατζάκη να μονοδρομηθεί από τον κόμβο την Περιφερειακής Οδού έως την Λεωφ. Ειρήνης, με φορά προς τη Λεωφ. Ειρήνης, καταργώντας στην ουσία τις μέχρι τώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διαμόρφωση που έγιναν στα πλαίσια της ανάπλασης του Κραυσίδωνα.

https://volospelionmagnesia.blogspot.com/2017/11/blog-post_27.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License