Χτυπούσαν… μόνοι τους τα κεφάλια τους στο οδόστρωμα

Χτυπούσαν… μόνοι τους τα κεφάλια τους στο οδόστρωμα.

Σε νέα ύψη ίπταται η δημιουργικότητα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. με όσα περιγράφουν στις εκθέσεις τους για τους εμφανώς άγρια ξυλοκοπημένους συλληφθέντες της 17ης Νοεμβρίου 2017.

 
1 του 3
 
 
Τραυματίας από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου 2017
Τραυματίας από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου 2017
Τραυματίας από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου 2017

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από μία από τις εκθέσεις σύλληψης (τα έντονα δικά μας):

Κατά την αιφνιδιαστική κίνησή μας, καταφέραμε να αποκόψουμε στην συμβολή της πλατείας Εξαρχείων με την οδό Σπύρου Τρικούπη και να συλλάβουμε τρία άτομα τα οποια συμμετείχαν στις επιθέσεις καθ’ όλη την διάρκεια που βρισκόμασταν στο σημείο (sic). Τα εν λόγω άτομα μόλις αντιλήφθηκαν ότι έχουν αποκοπεί από τα υπόλοιπα επιτιθέμενα άτομα, πιάστηκαν μεταξύ τους σφιχτά και ξάπλωσαν στο οδόστρωμα και χτυπούσαν τα κεφάλια τους με δύναμη στο οδόστρωμα και φώναζαν με σκοπό να ματαιώσουν την σύλληψή τους. Από κοινού με τους συναδέλφους της διμοιρίας μου προσπαθούσαμε να σηκώσουμε τα εν λόγω άτομα από το οδόστρωμα πλην όμως αυτά αντιστεκόντουσαν (sic) σθεναρά και με κλοτσιές (sic) και απότομες κινήσεις μας (sic) χτυπούσαν και προσπαθούσαν να ματαιώσουν την σύλληψη και χειροπέδηση (sic) τους.

https://omniatv.com/853439006

από @ 20/11/2017 11:24 μμ.


post image

Νεα ιστορια ζαντινιερας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License