Μύνημα από την Κατάληψη του Πολυτεχνείου

 

Από τα ξημερώματα της 15ης Νοέμβρη πραγματοποιούμε κατάληψη στο Πολυτεχνείο για να απελευθερώσουμε το χώρο από τα κομματικά παράσιτα που καπηλεύονται την εξέγερση του Πολυτεχνείου το '73 δεκαετίες τώρα.

Από το πρωί έχουμε υποδεχτεί πλήθος κόσμου, και πολλούς αντιστασιακούς που έχουν έρθει να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών εξεγερμένων και που μας έχει προσφέρει εμψύχωση, υλική υποστήριξη και συμπαράσταση.

Το Πολυτεχνείο παραμένει ανοιχτό για όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της εξέγερσης και που βρίσκουν κοινό τόπο στο εγχείρημα της κατάληψης να  "φέρουμε στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη".Έτσι παραμένει ανοιχτό για εκδηλώσεις, αλλά απελευθερωμένο από τους κομματικούς και θεσμικούς καπηλευτές.

 

Η καθεστωτική προπαγάνδα και τα παρακρατικά τάγματα του ΚΚΕ δε μας αγγίζουν.

Καλούμε όλο το κόσμο να στηρίξει την κατάληψη.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατάληψης Πολυτεχνείου,

σήμερα Τετάρτη 15/11 στις 20.00

(είσοδος από Στουρνάρη)

 

Κατάληψη Πολυτεχνείου

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License