Αλληλεγγύη στην αναρχική αγωνίστρια Κωνσταντίνα Καραμάνη

Κείμενο αλληλεγγύης σε άτομο που συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στα μνημόνια.

Ως μέλη των Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης ενημερωθήκαμε για τη δίκη της αγωνίστριας Κωνσταντίνας Καραμάνη που συνελήφθη στις 15 Ιουλίου 2015 κατά τη διάρκεια συμμετοχής της σε διαδήλωση ενάντια στο 3ο Μνημόνιο. Σύμφωνα με την πολιτική της δήλωση που δημοσιεύτηκε στo Athens Indymedia [1], η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε όταν ενημέρωνε τηλεφωνικώς κινηματικά μέσα αντιπληροφόρησης για το τι συνέβαινε στη διαδήλωση. Η ίδια τονίζει ότι «η αντιπληροφόρηση είναι ένα ακόμη όπλο στον αγώνα για την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου».

Ως μέλη ενός μέσου αντιπληροφόρησης καταδικάζουμε την ποινικοποίηση της δράσης της αναρχικής αγωνίστριας και της συμμετοχής σε διαδηλώσεις. Παρότι ενημερωθήκαμε για την δίκη μετά την πραγματοποίηση της εβδομαδιαίας διαχειριστικής συνέλευσης και δεν μπορούμε να υπογράψουμε ως συλλογικότητα, καλούμε πρωτοβουλιακά/ατομικά σε αλληλεγγύη στην αγωνίστρια, στη δίκη της την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 (δικ. ευελπίδων 9:00, κτ.8, αίθ.3).

μέλη της διαχειριστικής συνέλευσης των Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης

παραπομπή 1: https://athens.indymedia.org/post/1579909/

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License