Παρέμβαση σε σταθμό ΜΕΤΡΟ/Ηλεκτρικού για ελεύθερες μετακινήσεις

Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση μέσα στον σταθμό Αττική ενάντια στο ηλεκτρονικό εισητήριο, τις μπάρες και κάθε έλεγχο κι εμπορευματοποίηση.

post image

Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση μέσα στον σταθμό Αττική ενάντια στο ηλεκτρονικό εισητήριο, τις μπάρες και κάθε έλεγχο κι εμπορευματοποίηση. Ανοίχτηκαν πανό, μοιράστηκαν κείμενα και φωνάχτηκαν συνθήματα.
Η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισητηρίου αποτελεί κήρυξη πολέμου. Δεν θα ανεχτούμε νέους και παλιούς φραγμούς.

Ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε:

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ' ΟΛΕΣ

Με το ηλεκτρονικό εισητήριο, το οποίο αποφασίστηκε να εγκατασταθεί πριν ένα χρόνο στην περιφέρεια Αττικής, εξαναγκαζόμαστε να κινούμαστε με όρους πειθαρχίας. Για ακόμα μία φορά το κράτος και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κηρύσσουν τον κοινωνικό πόλεμο σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Το σύστημα εμπορευματοποίησης των κοινωνικών αγαθών, όπως τα μεταφορικά μέσα, διαχωρίζει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους σε προνομιούχους και μη.

Στόχος επίσης είναι και ο πλήρης έλεγχος δια μέσω του τομέα των μετακινήσεων. Πλέον με την απαίτηση του ΑΜΚΑ, εκτίθονται τα προσωπικά στοιχεία των επιβατών, τα οποία είναι άγνωστο από ποιούς θα χρησιμοποιούνται και για ποιό σκοπό. Παρόλο τον τεχνολογικό έλεγχο όμως δε θα σταματήσουν να υπάρχουν οι ελεγκτές, καθώς και η αστυνόμευση σε κάθε σταθμό.

Είναι επιτακτική ανάγκη, να ακυρώσουμε στην πράξη το καθεστώς αποκλεισμού που υποβαθμίζει περαιτέρω την ποιότητα ζωής αυτών που ήδη έχουν πληγεί από τα μέτρα της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ

ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

3/11/2017

Συνέλευση ενάντια στον έλεγχο

και τον αποκλεισμό στα Μ.Μ.Μ.

κάθε Τρίτη 6 μμ στο Πολυτεχνείο (Στουρνάρα)

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License