Αμβούργο 5 Νοεμβρίου. Διεθνή συνάντηση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους του G20

https://enoughisenough14.org/2017/11/01/hamburg-nov-5-demonstration-and-manifestation-to-nog20-prisoners-in-jva-billwerde

Αμβούργο 5 Νοεμβρίου: Διαδήλωση και εκδήλωση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους του NoG20 στο JVA Billwerder

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, θα υπάρχει μία διαδήλωση στη φυλακή JVA Billwerder σε αλληλεγγύη με τους φυλακισμένους του NoG20.Η διαδήλωση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια τηςδιεθνούς συνάντησης για την υποστήριξη των φυλακισμένων της G20 από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2017 στη Rote Flora στο Αμβούργο.

Θα συναντηθούμε και πάλι για να επισκεφτούμε τους συντρόφους, τους φίλους και τους αδελφούς μας που κρατούνται στη φυλακή JVA Billwerder την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.Τέσσερις μήνες μετά την σύνοδο κορυφής της G20 που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο κατά τη διάρκεια της οποίας η αστυνομία ενήργησε απίστευτα βίαια, άνθρωποι εξακολουθούν να είναι κλειδωμένοι μέσα στη φυλακή, η οποία για εμάς έγινε σύμβολο εξουσίας και αδικίας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλούς διεθμείς καλεσμένους και θέλουμε να έρθουμε όλοι μαζί για να παραμείνουμε δίπλα-δίπλα με τους αδελφούς μας που κρατούνται μέσα σε αυτό το τρομερό μέρος.Ελάτε μαζί μας και φέρετε κέικ και μπισκότα, γλυκά και δυνατές φωνές, ομιλίες και χαιρετισμούς.Το Σύστημα Free-You-All-Sound θα είναι μαζί μας και πάλι.Αν έχετε φίλους μέσα στη φυλακή, ρωτήστε τους τι θα ήθελαν να ακούσουν και να μας πείτε τις μουσικές τους επιθυμίες ώστε να μπορέσουμε να τις παίξουμε πραγματικά δυνατά!

ενωμένοι αντιστεκόμαστε
Liberi Tutti Subito!
мы все свободны
Ελευθερία για όλους, τώρα!
Keine * r wird zurückbleiben!

εκστρατεία κατά της καταστολήςUnited We Stand

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License