[Νέο Ηράκλειο] Ανταπόκριση από την αντιφασιστική συγκέντρωση 1/11

Την 1η Νοέμβρη του 2013, ενάμιση μήνα μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εκτελέστηκαν δύο μέλη της περιφρούρησης των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/11 18:00 ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

post image

[18:00]
Δεκάδες αντιφασιστών & αντιφασιστριών πλαισιώνουν το κάλεσμα της ΟΡ.Μ.Α. σε αντιφασιστική συγκέντρωση με κεντρικό πρόταγμα "Κανένα έλεος! Καμμια θυματοποίηση των ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής!" ως απάντηση στην μίζερη εκδήλωση-μνημόσυνο των φασιστών για τα εκτελεσμένα μέλη τους.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 01/11/2017 6:57 μμ.


post image
Αντιφασιστικα συνθήματα δίνουν τον παλμό του αγώνα.
Οργανωμένα μπλοκ έχουν συγκροτηθεί στο δρόμο για να ξεκινήσει η πορεία προς το σημείο "εκδήλωσης" της ναζιστικής συμμορίας Χ.Α.
Φασίστες ποτέ δεν σας ψάχναμε, πάντοτε σας βρίσκουμε και πάντοτε σας τρέχουμε! Ούτε βήμα πίσω!

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 01/11/2017 7:21 μμ.


Η πορεία παρεμποδίζεται από μπλόκο με κλούβες και ΜΑΤ στη Λεωφ.Ηρακλείου. Η ΕΛ.ΑΣ. διασφαλίζει έτσι την παρουσία λιγοστών υπόδικων νεοναζί σε μια διαστάυρωση του Ν.Ηρακλείου.
Από την μεριά μας, εκατοντάδες αντιφασιστ(ρι)ών και ντόπιων αγωνιστών συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδήλωση δίνοντας ισχυρό παρών σε μια περιοχή που οι φασίστες έχουν εκδιωχθεί και εμφανίζονται μόνο υπό την προστασία των μπάτσων.

από Ηρακλειότης 01/11/2017 7:50 μμ.


Πέρυσι τέτοια μέρα οι φασίστες την πέσανε στην πλατεία και χτύπησαν κόσμο, λίγο αφότου έσπασε η αντισυγκέντρωση (8.00-9.00). Παρακαλώ φετος να μείνει ο κόσμος λιγο περισσότερο για την προστασία της γειτονιάς μας

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 01/11/2017 7:54 μμ.


post image
Η δυναμική αντιφασιστική συγκέντρωση-διαδήλωση ολοκληρώθηκε στον ΗΣΑΠ του Ν.Ηρακλείου. Οι φασίστες της Χ.Α. που τον τελευταίο καιρό τσακίζονται σε κάθε γειτονιά και παράλληλα τα στελέχη τους εγκαταλείπουν την οργάνωση τους, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως μόνο υπό την πλήρη προστασία της ΕΛ.ΑΣ. τολμούν να ξεμυτίσουν.
Μαχητικός αντιφασισμός μέχρι να τους διαλύσουμε!
"χώμα και φτυάρι σε κάθε κασιδιάρη κι ένα μεγάλο λάκο για τον μιχαλολιάκο"
(Θα ακολουθήσει πολιτικό ρεπορτάζ)

Εικόνες:

από μίκης στο φευγα 01/11/2017 8:03 μμ.


το έχουνε βγάλει στην Ηρακλείου οι ματάδες ειναι μανουριασμένοι και λένε για προσαγωγές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License