Επεισόδιο Ταραχές Νο4

Καμία Δικαιοσύνη... Μόνο Εμείς: Κινηματική άμυνα ενάντια στη κρατική καταστολή.

ΤΑΡΑΧΕΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ #4:

Καμία Δικαιοσύνη... Μόνο Εμείς: Κινηματική άμυνα ενάντια στη κρατική καταστολή.

Ο αγώνας για ένα νέο, καλύτερο κόσμο δεν είναι για αδύναμες καρδίες. Αν τα κινήματα συλλογικής απελευθέρωσης είναι αποτελεσματικά, αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσουν καταστολή. Οι θεσμικοί πυλώνες κυριαρχίας και εκμετάλλευσης είναι καλά εδραιωμένοι στη κοινωνία, εξοικειωμένοι με τη χειραγώγηση, και εντελώς αδίστακτοι στις προσπάθειες τους να συντρίψουν οποιαδήποτε απειλή στη νομιμότητα τους. Σε αυτή τη κρίσιμη ιστορική συγκυρία, τα κινήματα μας αντιμετωπίζουν απίστευτα δυνατούς εχθρούς, που χρησιμοποιούν διάφορους εξελιγμένους μεθόδους δυσφημίσης, διατάραξης και αποτροπής αντίστασης. Ακροδεξιά λαϊκίστικα κινήματα, που αναδείχθηκαν απο εταιρικούς φόβους και νέο-φασιστική προπαγάνδα, καταφεύγουν σε όλο και περισσότερες βίαιες επιθέσεις ενάντίον των εχθρών τους.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... πίσω απο αυτά τα νέα αντιδραστικά κινήματα στέκεται σταθερά η δύναμη του κράτους – δηλαδή η βαριά στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, το ρατσιστικό νομικό σύστημα και ένα ευρύτερο δίκτυο φυλακών. Και όμως παρά τη τρομακτική πολιτική ατμόσφαιρα, τα κινήματα μας όλο και μεγαλώνουν. Η μελλοντική επιτυχία και ανάπτυξη απαιτεί να αναπτύξουμε την ικανότητα να προβλέψουμε τις στρατηγικές και τακτικές που το κράτος θα χρησιμοποιήσει εναντίον μας, να χτίσουμε τη δική μας υποδομή για να αμυνθούμε σε αυτές τις επιθέσεις, και να ενσωματώσουμε ουσιαστική αλληλεγγύη και συλλογική υπεράσπιση σε όλες τις πτυχές της οργανωτικότητα μας.

Σε αυτό το επεισόδιο Ταραχές, η αναρχική κολλεκτίβα subMedia μιλάει με άτομα που ασχολούνται με τη νομική υπεράσπιση και την αλληλεγγύη σε φυλακισμένους, και κοιτά τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χτίσουμε κινήματα που θα είναι πιο ανθεκτικά στη κρατική καταστολή.


https://sub.media/video/trouble-4-no-justice-just-us/

υπότιτλοι στα ελληνικά, γαλλικά. τσεχικα, αραβικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License