Ιωάννινα: Εντάσεις και προσαγωγές σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές

Ιωάννινα: Εντάσεις και προσαγωγές σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές

post image

Τρία άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης –μια εξέλιξη που ακολούθησε την επί μέρες συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην εργαζομένων του «Καρυπίδη» και του σωματείου επισιτισμού έξω από το σούπερ μάρκετ MarketIN, «διάδοχο» του «Καρυπίδη».

Έξω από το αστυνομικό μέγαρο συγκεντρώθηκε κόσμος που διαμαρτύρεται για τις προσαγωγές, με τα ΜΑΤ να είναι παρατεταγμένα.

Η αστυνομία επενέβη μετά από μήνυση που ασκήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρία και προσήγαγε το Νίκο Έξαρχο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, τον Φάνη Κάτσιο, έφορο και μέλος του ΔΣ του ΕΚ Ιωαννίνων και τον Θανάση Νάκο, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων.

http://m.tvxs.gr/mo/i/242662/f/news/ellada/ioannina-entaseis-kai-prosagoges-se-ergazomenoys-kai-syndikalistes-binteo.html

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License