Επόμενη στάση, ΕΞΕΓΕΡΣΗ / Κάλεσμα σε συνέλευση για τις ελεύθερες μετακινήσεις (Αφίσα)

Καλούμε σε συνέλευση για τη συσπείρωση των δυνάμεών μας, το συντονισμό των τοπικών δράσεων και τη συνδιαμόρφωση της ετοιμότητάς μας, την Τρίτη 31 Οκτώβρη, στο Πολυτεχνείο (Γκίνη), 6 μμ.

post image

Μετά από πολλές αναβολές, με τελευταία της 1ης Αυγούστου, ανακοινώθηκε η 1η Νοέμβρη ως μέρα έναρξης της αποκλειστικής λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισητηρίου, που δρομολογεί και το κλείσιμο των μπαρών. Η επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση συνδέει τη στιγμή που θα κλείσουν οι μπάρες με μια προαπαιτούμενη «εξοικείωση του επιβατικού κοινού». Το κράτος αναγνωρίζει τον κίνδυνο μιας εξέγερσης απέναντι στο νέο σύστημα. Όλο αυτό το διάστημα πασχίζει να διαμορφώσει ένα φασιστικό υπόστρωμα εθελόδουλων και αρωγών της καταστολής, ώστε να μεταφέρει την αντιπαράθεση μέσα στο σώμα των επιβατών.


Ο αγώνας για τις ελεύθερες μετακινήσεις βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Απαιτείται ευρεία κινητοποίηση, γενική εγρήγορση και συντονισμός. Δεν θα επιτρέψουμε να μπουν νέοι φραγμοί μέσα στην πόλη. Δεν θα σταματήσουμε πριν απελευθερωθούν όλες οι μετακινήσεις.

Η Συνέλευση Ενάντια στην Αστυνομική Κατοχή, ως ένα οριζόντιο και ανοιχτό κοινωνικό σώμα αντίστασης, που οργανώνεται και δρα εκκινώντας από μια εδαφική βάση με μια αντίληψη συνολικού κινήματος ενάντια στον κρατικό έλεγχο, καλούμε σε συνέλευση για τη συσπείρωση των δυνάμεών μας, το συντονισμό των τοπικών δράσεων και τη συνδιαμόρφωση της ετοιμότητάς μας, την Τρίτη 31 Οκτώβρη, στο Πολυτεχνείο (Γκίνη), 6 μμ.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Ανοιχτή Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License