Άρτα,Αφίσα ενάντια στις παρελάσεις από την Αναρχική Συλλογικότητα Κιάτρα

Αφίσα που κολλήθηκε ενόψη της παρέλασης 28ης Οκτωβρίου.

post image

«Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ελευθερία και πρέπει να την υπερασπιστούμε με θάρρος και πίστη. Σηκώνοντας την σημαία της επανάστασης που οδηγεί τον λαό στην χειραφέτηση»
A las barricadas

Ούτε εθνικός ούτε θρησκευτικός
ο δικός μας πόλεμος είναι ταξικός.

Καμιά πατρίδα, καμία θρησκεία δεν μας ενώνει με τους καταπιεστές και εξουσιαστές αυτής της γης.

Ενάντια στις παρελάσεις, το μιλιταρισμό και τα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια των κρατών και των καπιταλιστών, που σκοπό έχουν την εκμετάλλευση, την εκπαίδευση στην υποταγή σε όλο το φάσμα των κοινωνικών πεδίων, τον εκφοβισμό και την επίδειξη δύναμης εντός και εκτός συνόρων, τη συντήρηση της μισαλλοδοξίας, τη νομιμοποιηση της υποδούλωσης και την αλληλοεξόντωση των λαών.

Στο μόνο πόλεμο που θα μετέχουμε είναι η κοινωνική και ταξική εξέγερση για την επανάσταση, τον ελευθεριακό κομμουνισμό ,την αναρχία.

Αναρχική Συλλογικότητα Κιάτρα

http://kiatra.espivblogs.net

kiatra@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License