[ΤΩΡΑ] Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά

Ανταπόκριση από την αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά για την ακύρωση των εγκαινίων γραφείων της Χρυσής Αυγής.

post image

Αντιφασιστική συγκέντρωση Παρασκευή 20/10 στις 7μμ στην πλ. Κοραή

[17:20]
Αντιφασίστες και Αντιφασίστριες έχουν ήδη προσυγκεντρωθεί στην πλατεία ανοίγοντας πανό και στήνοντας μικροφωνική με σκοπό την ματαίωση των εγκαινίων γραφείων-γιαφκών που ανακοίνωσαν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

Στον Πειραιά ούτε να το σκέφτεστε!

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 20/10/2017 7:10 μμ.


post image
Ξεκινάει η καλεσμένη αντιφασιστική συγκέντρωση, πλήθος κόσμου και οργανώσεων πλαισιώνουν άλλη μία εύκολη επικράτηση του ταξικού κινήματος.
Οι μίζεροι φασίστες της Χ.Α. έχουν μια ελάχιστη παρουσία στη γωνιά των γραφείων τους, πάντα υπό την προστασία της αστυνομίας.

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 20/10/2017 9:04 μμ.


post image

Οι συγκεντρωμένοι/ες αντιφασίστες/ριες πραγματοποιήσαμε πορεία στις κεντρικές λεωφόρους του Πειραιά, διατρανώνοντας ότι οι γειτονιές αυτές έχουν κατοχυρωθεί από το ταξικό κίνημα καιρό τώρα και κανένας εκφραστής του κοινωνικού κανιβαλισμού δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
(Θα ακολουθήσει πολιτικό ρεπορτάζ με λεπτομέρειες.)

Επόμενη μεγάλη αντιφασιστική, αντισεξιστική και αντιτρανσφοβική συγκέντρωση την Κυριακή 22/10 στην Αθήνα πλ.Συντάγματος 4μμ.

Επίσης, αντιφασιστική παρέμβαση αύριο το πρωί 11.30 στα καραβάκια στο Πέραμα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License