Πάτρα: Παύση της ποινικής δίωξης για τους 4 αναρχικούς με τις σημαίες

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ Η ΑΔΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ !

post image

Λίγες μέρες πριν το δικαστήριο των 4 αναρχικών, που είχαν συλληφθεί το Σεπτέμβρη του 2013 μετά το πέρας απεργιακής πορείας στην Πάτρα και διώκονταν για οπλοκατοχή για τις σημαίες που έφεραν, έγινε γνωστό ότι η ποινική τους δίωξη έχει παυθεί. Αυτό, πάνω στη βάση ενός πρόσφατου νόμου, ο οποίος προβλέπει το σταμάτημα της ποινικής δίωξης για αδικήματα, για τα οποία προβλέπεται ποινή μέχρι και 2 χρόνια.

(για την υπόθεση των 4 αναρχικών μπορείτε να δείτε εδώ: https://saktapatra.wordpress.com/2017/10/16)

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ Η ΑΔΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ !

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΙΣΟΤΗΤΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ !

ΣυνέλευσηAναρχικών για τηνKοινωνική καιTαξικήAντεπίθεση

Πάτρα, Οκτώβρης 2017

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License