Θα χάσει την όρασή του από το ένα μάτι ο Καταλανός που χτυπήθηκε με πλαστική σφαίρα

Θα χάσει την όρασή του από το ένα μάτι ο Καταλανός που χτυπήθηκε με πλαστική σφαίρα.

Την όρασή του από το ένα μάτι, είτε πλήρως, είτε σχεδόν εξ ολοκλήρου θα χάσει ο 38χρονος από την Καταλονία που τραυματίστηκε στο μάτι από πλαστική σφαίρα κατά τη διάρκεια επέμβασης της ισπανικής αστυνομίας την ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας της Καταλονίας Τόνι Κομίν. Επίσης τόνισε ότι ο αριθμός των τραυματιών από την επέμβαση των αρχών καταστολής υπερέβη τους 1.000.

«Ήδη υπάρχουν πάνω από 1.000 άνθρωποι που υπέστησαν σωματικές κακώσεις και τραύματα, στην πλειονότητά τους μώλωπες, αλλά επίσης και κατάγματα, σκισίματα, ή αιματώματα, που εμφανίζονται και εξαπλώνονται όσο περνούν οι μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά τους δημοσιογράφους.

Οι υπηρεσίες υγείας της Καταλονίας φροντίζουν όλους τους πολίτες «που υπέστησαν ψυχολογικά πλήγματα από τα βίαια επεισόδια αδικαιολόγητης βίας και σήμερα εκδηλώνουν άγχος, φόβους και μετατραυματικά σοκ», πρόσθεσε ο Κομίν.

http://m.tvxs.gr/mo/i/241309/f/news/eyropi-eop/tha-xasei-tin-orasi-toy-apo-ena-mati-o-katalanos-poy-xtypithike-me-plastiki-sfaira.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License