Παρέμβαση για Χριστοφορίδη στο ΚΑΡΑΒΕΛ

παρέμβαση στο συνέδριο στο ΚΑΡΑΒΕΛ.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση μαζί με αλληλέγγυους/ες και πρώην εργαζόμενους/ες της κλινικής «Νέο Αθήναιον» στο συνέδριο που μιλούσε ο πρώην ιδιοκτήτης της Μιχάλης Χριστοφορίδης. Η κλινική Νέο Αθήναιον ανέστειλε τις λειτουργίες της αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους και χρωστώντας τους πολλές χιλιάδες Ευρώ. Ο ίδιος πλέον συνεργάζεται με την «Κεντρική κλινική Αθηνών» και διατηρεί προσωπικό ιατρείο. Ως Ε.Σ.Ε. έχουμε παλαιότερα παρέμβει και στα δυο μέρη.Το συνέδριο διοργανώθηκε από το «ελληνικό κολλέγιο χειρουργών» και από την «Κεντρική κλινική Αθηνών» στο Divani Caravel. Την ώρα που είχε προγραμματιστεί να μιλήσει ανεβήκαμε με πανό και συνθήματα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου και μπήκαμε στο χώρο που διεξαγόταν το συνέδριο.Τραμπουκισμοί που πήγαν να λάβουν μέρος από ανθρώπους της διοργάνωσης απωθήθηκαν ακόμα και από κόσμο που είχε έρθει για να παρακολουθήσει το συνέδριο.Για μη ακόμη φορά ο Χριστοφορίδης κατάλαβε ότι δεν ξεχνάμε και δώσαμε το μήνυμα ότι ανάλογες πρακτικές δεν περνάνε.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΑΘΗΝΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License