[Βόλος] Ενημέρωση από δίκη αντιφασίστα

ενημέρωση από το δικαστήριο συντρόφου αντιφασίστα.

post image

Η δίκη του αντιφασίστα συντρόφου για συμπλοκές με φασίστες έξω από τον Θόλο του Π.Θ. στις 23/12/12 πήρε αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου 2018, λόγω του ότι οι φασίστες-μάρτυρες δεν εμφανίστηκαν στην δίκη (πλην ενός). Τους επιβλήθηκε πρόστιμο και υποχρεωτική παρουσία στην επόμενη δίκη, ενώ ο εισαγγελέας στην πρότασή του να διεξαχθεί κανονικά η δίκη, συνάντησε την άρνηση του προέδρου.

Από το πρωί στήθηκε μικροφωνική απέναντι απ` τα δικαστήρια, κρεμάστηκαν πανό αλληλεγγύης και υπήρχε πλήθος αλληλέγγυων, ενώ διακριτική ήταν η στάση της αστυνομίας.

Όποι@ ξεχνάει τους αιχμαλώτους και τους διωκόμενους του αντιφασιστικού αγώνα και του κοινωνικού πολέμου,
στο τέλος ξεχνάει και τον ίδιο τον πόλεμο.

Κράτος, φασίστες, δικαστές,
κάτω τα χέρια απ` τους αγωνιστές!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License