Κορινθία: Ένταση στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

4 Οκτώβρη 2017

Ενώ στην αρχή περίπου 20-25 άτομα βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου ώστε να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας από την εταιρεία REVOIL για χρέος περίπου 50.000 ευρώ... μετά απο καλέσματα και ανακοινώσεις μαζεύτηκαν πάνω από 70 άτομα!!

Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ πολιτών και δικηγόρων της εταιρείας ενώ η συμβολαιογράφος κάλεσε την Εισαγγελέα και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία..

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο Ειρηνοδικείοαπό Κόρινθο και Λουτράκι ενώ οι πολίτες φώναζαν να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός της κατοικίας της φτωχής οικογένειας..

Δυστυχώς ο πλειστηριασμός έγινε και η οικογένεια έχασε το σπίτι....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License