Γερμανία: NoG20: Επιδρομές μπάτσων σε 14 διαμερίσματα και ένα κατάστημα - Διαδήλωση στην φυλακή Billwerder την 1η Οκτωβρίου

Την Τετάρτη περισσότεροι από 100 μπάτσοι εισέβαλαν σε 14 διαμερίσματα και ένα κατάστημα στο Αμβούργο και στο γερμανικό κρατίδιο Schleswig-Holstein. Οι μπάτσοι κατάσχεσαν 7 iPhone κατά τη διάρκεια των επιδρομών. Την 1η Οκτωβρίου θα υπάρξει διαδήλωση στη φυλακή Billwerder στο Αμβούργο. Πολλοί από τους φυλακισμένους των διαδηλώσεων ενάντια στους  G20 φυλακίζονται στο Billwerder. Δημοσιεύουμε επίσης μερικές από τις διευθύνσεις των φυλακισμένων NoG20 και τις επόμενες δοκιμαστικές ημερομηνίες. Νωρίτερα σήμερα απελευθερώθηκε ο φυλακισμένος Orazio    https://enoughisenough14.org/2017/09/28/nog20-cops-raided-apartments-and-store-demo-to-billwerder-prison-on-october-1


Εικόνα: Χθες το βράδυ υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί καταστολής αναταραχών στο Αμβούργο για να αντιμετωπίσουν  τις πιθανές σπασμωδικές διαμαρτυρίες, αφού οι μπάτσοι επιτέθηκαν χθες το πρωί σε αρκετά διαμερίσματα στην πόλη. 

Την Τετάρτη περισσότεροι από 100 μπάτσοι εισέβαλαν σε 14 διαμερίσματα και ένα κατάστημα στο Αμβούργο και στο γερμανικό κρατίδιο Schleswig-Holstein. Οι μπάτσοι κατάσχεσαν 7 iPhone κατά τη διάρκεια των επιδρομών. Την 1η Οκτωβρίου θα υπάρξει διαδήλωση στη φυλακή Billwerder στο Αμβούργο. Πολλοί από τους φυλακισμένους των διαδηλώσεων ενάντια στους  G20 φυλακίζονται στο Billwerder. Δημοσιεύουμε επίσης μερικές από τις διευθύνσεις των φυλακισμένων NoG20 και τις επόμενες δοκιμαστικές ημερομηνίες. Νωρίτερα σήμερα απελευθερώθηκε ο φυλακισμένος Orazio

Οι μπάτσοι κατάσχεσαν 7 iPhone κατά τη διάρκεια των επιδρομών. Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι τα iPhones έχουν κλαπεί απο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που λεηλατήθηκε κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών NoG20 στο Αμβούργο στις 7 Ιουλίου. Σε συνέντευξη Τύπου οι μπάτσοι δήλωσαν χθες ότι διερευνούν 2000 άτομα, αλλά αναμένουν ότι ο αριθμός αυτός θα ανέλθει σε 3000. Δεδομένου το γεγονός ότι οι χθεσινές επιδρομές βασίζονταν σε κινητά τηλέφωνα που φέρονται να κλάπηκαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων NoG20, είναι πιθανό ότι οι 180 ισχυρές ομάδες ειδικών ερευνών που κυνηγάνε το"Black Bloc" στην πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχουν τόσο πολλά . Αλλά οι ακτιβιστές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί διερευνούν επίσης υλικό βίντεο από εταιρείες δημόσιων μεταφορών και ότι χρησιμοποιούν λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για τον εντοπισμό ατόμων.

Ο εισαγγελέας δήλωσε χθες ότι διερευνούν 319 άτομα τα οποία είναι όλα ταυτοποιημένα, 23 άτομα βρίσκονται ακόμη σε προφυλάκιση. Όμως, νωρίτερα σήμερα απελευθερώθηκε ο Orazio, οπότε ο αριθμός των φυλακισμένων είναι τώρα 22 .

Διαδήλωση την 1η Οκτωβρίου 

Το Ενωμένοι  αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταστολή εναντίον των ακτιβιστών του NoG20 καλεί σε μία διαδήλωση στη φυλακή Billwerder στο Αμβούργο-Billwerder. Στην ιστοσελίδα τους United έγραψαν : Ελάτε μαζί μας στη φυλακή JVA Billwerder. Επισκεπτόμαστε τους φίλους μας που φυλακίστηκαν από την πόλη του Αμβούργου πίσω από τεράστιους τοίχους από τη σύνοδο κορυφής του G20 στο Αμβούργο. Μπροστά στη φυλακή θα έχουμε καφέ, κέικ, χαιρετισμούς, ομιλίες και το Free-them-All-Sound-Systhem θα παίξει τα αγαπημένα τραγούδια των φυλακισμένων. Πείτε μας τις μουσικές επιθυμίες τους, αν ανταλλάσετε  επιστολές μαζί τους ή πηγαίνετε στις επισκέψεις ή αν γνωρίζετε τα αγαπημένα τους τραγούδια. Παρακαλώ φέρτε μαζί σας τα κέικ και τα μπισκότα για να τα μοιραστείτε.

Κυριακή, 01/10/17, 14-17h 
Σιδηροδρομικός σταθμός Billwerder-Moorfleet (Αμβούργο-Billwerder)

Ενωμένοι στέλνουμε επίσης ένα κείμενο που θα διαβαστεί μπροστά στη φυλακή Billwerder την Κυριακή:

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ!

Γεια σας, 
εσείς που είστε εδώ και εσείς που δεν είστε. 
Είμαστε και πάλι εμείς - οι φίλοι σας, οι σύντροφοί σας, τα αδέλφια σας.

Βρίσκεστε ε εδώ από σχεδόν τρεις μήνες τώρα, φυλακισμένοι πίσω από αυτούς τους τεράστιους τοίχους, λόγο απίστευτων λογικών και κατηγοριών. Οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε κάτοχοι γερμανικού διαβατηρίου ή δεν έχετε  διεύθυνση διαμονής αποδεκτή από το δικαστήριο. Όλα αυτά φαίνεται να αρκούν για να φυλακίσουν σε αυτή την βαθιά ρατσιστική κοινωνία των τάξεων.

Δύο από τους νέους συντρόφους μας κρατούνται φυλακισμένοι στη φυλακή για ανήλικους στο νησί και αντιμετωπίζουν εν μέρει εντατικούς περιορισμούς στις επισκέψεις. Μπορούν επίσης να είναι σίγουροι για την πλήρη υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας.

Κάποιοι από εσάς είχαν ήδη δοκιμάσει ή έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση. Και επίσης, όσοι βρίσκονται σε δοκιμασία εν τω μεταξύ, έχουν πάρει απίστευτες ποινές για τα ελάχιστα. Σας στέλνουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες. Εσείς υποτίθεται ότι υποφέρετε ως αποτρεπτικό.

Στο Αμβούργο κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να βγει έξω στους δρόμους και να αντιταχθεί ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες. Θέλουν να σας φοβίσουν και όλους μας - αλλά δεν θα πετύχουν.

Όπως εκφραζόταν τόσο όμορφα κάτω από την εικόνα αλληλεγγύης από τη Ρωσία σε όλους τους κρατουμένους του G20: «Η αλληλεγγύη μας είναι ισχυρότερη από τα πιο πυκνά τοίχη των φυλακών μας».

Θα επιστρέψουμε κάθε πρώτη Κυριακή κάθε μήνα για να σας επισκεφθούμε.

Δεν θα ξεκουραστούμε και δεν θα είναι σιωπηλοί μέχρι όλοι να είναι ελεύθεροι!

Για άλλη μια φορά φέραμε μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Απλά γράψτε στις επιστολές σας τι θέλετε να ακούσετε, τι σας δίνει δύναμη και όπως μας περιέγραψε ένας από σας, σας βοηθά να κρατήσετε το κεφάλι σας ψηλά.

Παράλληλα, είμαστε ενωμένοι ενάντια στην καταστολή τους.

Σήμερα ακούμε μόνο ο ένας τον άλλο - αλλά

Αλλα θα ειδιθούμε σύντομα! 
Ακριβώς εδώ! 
Στο δικαστήριο! 
Ή στους δρόμους!

Λευτεριά σε όλους σας! 
Ενωμένοι αντιστεκόμαστε!

Οι επόμενες δίκες των NoG20 προγραμματίζονται:

  • Δίκη Amtsgericht Altona (δικαστήριο Altona του Αμβούργου), Max-Brauer-Allee 91, Αμβούργο
  • 9.2017 ώρα 9, αίθουσα 102
  • 10.2017 ώρα 9 
    κάθε εκδήλωση αλληλεγγύης είναι ευπρόσδεκτη
  • 10.2017 ώρα 9 
    κάθε εκδήλωση αλληλεγγύης είναι ευπρόσδεκτη

Μπορείτε επίσης να γράψετε τους φυλακισμένους του NoG20. Εδώ είναι μερικές από τις διευθύνσεις:

RICCARDO LUPANO (09/06/1985) 
JVA Billwerder 
Dweerlandweg n ° 100 
22113 Αμβούργο 
Γερμανία

EMILIANO PULEO (02/02/1987) 
JVA Billwerder 
Dweerlandweg n ° 100 
22113 Αμβούργο 
Γερμανία

ALESSANDRO RAPISARDA 
JVA Billwerder 
Dweerlandweg αριθ. 100 
22113 Αμβούργο 
Γερμανία

FABIO VETTOREL (02/12/1998) 
JVA Hahnöfersand 
Hinterbrack 25 
21635 Jork

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License