Που πάνε τελικά τα λεφτά της "αλληλεγγύης" στην Ηριάννα ;


post image

Δήλωση του δικηγόρου της Ηριάννας :

" Με έκπληξη αντιληφθήκαμε οτι στη συναυλία συμπαράστασης της Ηριάννα που διοργανώνεται σήμερα, υπάρχει συμβολικό αντίτιμο οικονομικής ενίσχυσης "για τα δικαστικά της έξοδα". Δηλώνουμε απερίφραστα ως συνήγοροι υπεράσπσιης της Ηριάννας, οτι κανένα απολύτως ποσό δεν έχει απο την πλερά μας ζητηθεί είτε για έξοδα είτε για αμοιβή ωστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας αυτή. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ωστε η Ηριάννα να δικαιωθεί και δεν εξαρτούμε την προσπάθειά μας αυτή απο κανένα απολύτως αντάλλαγμα ή αμοιβή. Επαναλαμβάνουμε την πρόθεση να μην λάβουμε καμία απολύτως αμοιβή απο την συναυλία ή απο οποιαδήποτε άλλη αιτία για την Ηριάννα όπως έχουμε άλλωστε πράξει επανειλημμένως και σε άλλες υποθέσεις κατα το παρελθόν. "


Συμπέρασμα : είναι πολλά τα λεφτά...

Εικόνες:

από @@ 23/09/2017 7:48 μμ.


post image

Εκ μέρους της Ηριάννας, της οικογένειάς της και όλων των φίλων που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή, θέλουμε από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ μαζί μας. Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη σας ξεπερνά κατά πολύ κάθε ελπίδα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέρος των εσόδων που υπερκαλύπτει τα έξοδα της Ηριάννας θα δοθεί για τη στήριξη προσφύγων και κρατουμένων. Ο δικαστικός αγώνας της Ηριάννας είναι ένας μαραθώνιος που ακόμη έχει πολύ δρόμο και περιλαμβάνει εκτός από τα προφανή έξοδα, εξειδικευμένες πραγματογνωμοσύνες και μια διαρκή οικονομική αιμοραγία για το περιβάλλον της.
Και πάλι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, όλους εσάς και όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς στηρίζουν το δίκιο και μάχονται το παράλογο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ!

Εικόνες:

από σ 23/09/2017 9:01 μμ.


αλλα τα δικαστικα εξοδα δεν ειναι μονο η αμοιβη του δικηγορου..

από @ 23/09/2017 9:23 μμ.


όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, τα χρήματα που μαζεύτηκαν υπερκάλυψαν τα δικαστικά έξοδα της Ηριάννας και το πλεονάζον ποσό θα διατεθεί για τις ανάγκες κρατουμένων και προσφύγων.

από μπραβο 23/09/2017 9:24 μμ.


ΣΟ, οπως παντα κρατας ψηλα τον πηχη της αντιπληροφορησης.
Δημοσιευση με αποψη που δεν επιδεχεται παρερμηνειων, χωρις υπονοουμενα και εμπαθεια και κυριως με σεβασμο σε αντεπιχειρηματα

από Πολύτροπος 23/09/2017 9:29 μμ.


30.000 κόσμος στη συναυλία και για το πού πάνε τα λεφτά, βγήκες να  ρωτήσεις, αγαπητέ συνήγορε της Ηριάννας; Χίλια μπράβο σου, βέβαια, που χωρίς αμοιβή έχεις αναλάβει την υπεράσπιση ενός διωκόμενου συνανθρώπου μας . (Και του Περικλή, μήπως;)΄Ομως, πώς να το κάνουμε; ΄Ηταν ολίσθημα κι  άτοπη , τέτοια "μέρα",  αυτή η   απορία.  Ας ρωτούσες  αύριο, αν  είναι  τόσο απαραίτητο.
Θα μπορούσες,  όμως,  να σχολιάσεις πως λείπανε οι  πολλοί από τη συναυλία .Κι αν αυτό έλεγες, είναι σίγουρο πως και η δική σου αφιλοκέρδεια θα κέρδιζε πόντους και η πραγματικότητα θα είχε επισημανθεί, αν έβγαινε και το  παράπονό σου πως  σε 11 ολόκληρα εκατομμύρια λαού βγήκαν στο δρόμο  να περπατήσουν με λεβεντιά  για το πάρκο Γουδί  30.000.  Δε λέμε μόνο. Ειναι οι "πολλοί" ετούτοι.΄Ετσι πάντα συμβαίνει.
Καλό κουράγιο,  Ηριάννα και Περικλή, εκεί που σας  βάλανε  οι σταυρωτήδες!  


...και που πήγαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, από την στιγμή που οι δικηγόροι δεν έχουν ζητήσει αμοιβή?

Την 1η ανακοίνωση την υπογράφει (είναι στο λογαριασμό του στο fb και μπορεί να ελεγχθεί) ο δικηγόρος της Ηριάννας, Θεόδωρος Μαντάς, που λέει αυτά που λέει.
Την 2η ANΩNYMH ανακοίνωση που μπήκε (ελέω ΔΟ) απο κάτω και που προφανώς (απο την εικόνα) είναι κι αυτή απο το fb ποιός-ά-οί-οιές την υπογράφουν ; Ποιοί είναι αυτοί-ές που μιλούν "εκμέρους" ;
Το κείμενο της 2ης αυτής ανακοίνωσης κάθε άλλο παρά ξεδιαλύνει το θέμα :
"Εκ μέρους της Ηριάννας, της οικογένειάς της και όλων των φίλων που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή, θέλουμε από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ μαζί μας."

Ποιός μιλάει "εκ μέρους" της Ηριάννας, της οικογένειάς της και ΟΛΩΝ των φίλων της ;
Οπότε πριν αρχίσουμε τα "μπράβο" και τα αστήρικτα περι "δεν επιδεχεται παρερμηνειων", ας μας δώσουν αυτοί-ές που μιλάνε για "υπονοουμενα", για "εμπαθεια" κάποια στοιχειώδη επιχειρήματα οτι εκπροσωπούν αυτό που ισχυρίζονται οτι εκπροσωπούν. Διότι ούτε η Ηριάννα, ούτε η οικογένειά της έχουν βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση. Αν υπάρχει να κατατεθεί για να σταματήσει εδώ το θέμα. Εκπροσωπεί την Ηριάννα και την οικογένειά της ο δικηγόρος τους ή κάποιοι-ες άλλοι-ες ; Κι αφού οι δύο "απόψεις" συγκρούονται, κάποιο απο τα δύο μέρη προφανώς δεν εκπροσωπεί τις απόψεις και την θέληση της Ηριάννας και της οικογένειάς της και γράφει ότι του κατέβει. Το ένα μέρος έχει ονοματεπώνυμο λέγεται  Θεόδωρος Μαντάς και είναι επίσημα ο δικηγόρος της. Οι "διαβεβαιούντες" της άλλης πλευράς που λένε το αντίθετο, ποιοί-ές είναι ;

Η ερώτηση δεν είναι ηθικολογικής φύσης. Τα φράγκα της συναυλίας είναι πολλά, πάρα πολλά... Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας όχι το κόλπο μας.

από που 24/09/2017 1:41 μμ.


υπαρχετε και σεις οι υποψιασμενοι. τα 250 ατομα που συνεδραμαν ως αλληλεγγυοι στη συναυλια ειναι κατι φαντασματα που εμφανιστηκαν απο το πουθενα και με το πρωτο φως της μερας εξαφανιστηκαν στην τεταρτη διασταση.

από αλάνι 25/09/2017 1:39 πμ.


post image
ξεσκέπασες μια απάτη... δηλαδή θεώρισες πώς είναι πιο πιθανό οι γονείς και οι φίλοι της Ηριάννας αποφάσισαν ξαφνικά να βγάλουν λεφτά σε βάρος της με τέτοιο τρόπο και να εκθέσουνε γύρω στα 300 άτομα μουσικούς,τεχνικούς και αλληλέγγυους παρά να λέει μαλακίες ένας συστημικός δικηγόρος γιατι πχ φοβήθηκε την έκταση που πήρε όλο αυτό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Για μπές στο προφίλ του στο Fb τώρα για να δείς τι γράφει ο άξιος εμπιστοσύνης δικηγόρος για την συναυλία και νοιώσε λίγο μαλάκας. Ελπίζω την επόμενη φορά στον δρόμο να έχεις τον δικηγόρο δίπλα σου και όχι κάποιον απο τους 300 απατεώνες και 30.000 θύματα για να βασιστείς οταν δυσκολέψουν τα πράγματα.

Εικόνες:

από αστείο και να το σκεφτεί κανείς 25/09/2017 12:57 μμ.


Δεν έχει κανένα συμφέρον να πει ψέματα και μάλιστα δημοσίως, να καταστρέψει μέσα σε 1 δευτερόλεπτο την καριέρα του. Κυνικά αν το δούμε, έξω από τα κινηματικά, ο δικηγόρος πάνω από όλα έχει το όνομα και την αξιοπιστία του, αλλιώς πελατεία μηδέν, αλλάζει επάγγελμα σε μια νύχτα. Κανένας πελάτης δε θα πήγαινε ξανά σε αυτόν αν γινόταν γνωστό ότι λέει τέτοια ψέματα.

από λόγο 25/09/2017 3:25 μμ.


θα μπορούσε να παίρνει μαύρα ένα μεγάλο κομμάτι της αμοιβής του πχ και να φοβήθηκε οτι όλο αυτό θα τραβήξει την προσοχή πάνω του, επίσης αποτι είδα με αφορμή το πρώτο του πόστ πολύς κόσμος που τον ήξερε έγραφε οτι τους είχε πεί ο ίδιος οτι δεν πληρώνετε για τις υπηρεσίες του κατι το οποίο δεν ισχύει απόσο ξέρω οπότε εκτέθηκε, και μην ξεχνάς οτι είναι και οι εκλογές τους και ο Μαντάς είναι υποψήφιος. Σου έχω δώσει 3 πιθανότητες σκέψου πές μου τώρα εσύ μία για το γιατί να έλεγε ψέματα η οικογένεια και οι φίλοι στην πλάτη της Ηριάννας. Δεν ξέρω αν ησουν στην συναυλία θα έβλεπες τον κόσμο που το έτρεξε και πίστεψε με ηταν άνθρωποι που αν είσαι απο Αθήνα τους βλέπεις καθημερινά στους δρόμους και τις συνελεύσεις όχι τίποτα απατεώνες ούτε φυσικά ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όπως κάποιο καλοί συντροφοι λέτε εδώ μέσα.

από πάλι 26/09/2017 1:13 πμ.


Αυτό που κάθε φορά που αποκαλύπτεται λαμογιά πρέπει να τα μπαλώνουμε...

Όπου ανακατεύονται τα λεφτά πρέπει να υπάρχει και έλεγχος. Δεν γίνεται να ζητάς από τον κόσμο να δώσει χρήματα για τον Χ λόγο και τελικά να λες εκ των υστέρων ότι δεν υπάρχει ο λόγος αυτός ή ότι είναι σημαντικά μικρότερος ή ότι τελικά βρήκες έναν καινούργιο λόγο.

Και πώς θα ξέρει κανείς πού πήγαν τελικά αυτά τα χρήματα. "Στους πρόσφυγες". Ωραίο ξέπλυμα. Ποιους πρόσφυγες, ποια ακριβώς έξοδα. Συγκεκριμένα στοιχεία χτίζουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι αοριστίες μόνο κακό κάνουν. 

Και ναι. Είναι καλή η καχυποψία. Είναι προϋπόθεση ενός κόσμου που δεν θέλει διαμεσολαβητές και σωτήρες.

Έγινε μια συναυλία, κόπηκαν κουπόνια. Πόσα είναι και πού θα πάνε. Όταν δεν υπάρχει απάντηση, υπάρχει λαμογιά. Δεν ξεπλένεται κανείς στο όνομα της Ηριάννας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License