Γαλλία: Εμπρησμοί αστυνομικών αυτοκινήτων και συγκρούσεις στην δεύτερη ημέρα απεργίας.


Γαλλία: Πολλά οχήματα της αστυνομίας πυρπολήθηκαν στο #Grenoble κατά τις πρώτες πρωινές ώρες των χθεσινών διαμαρτυριών και απεργιών ενάντια στις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις του εργατικού νόμου από τον #Macron. Μια αναρχική ομάδα αποκαλούμενη Révolte Anarchiste des Gendarmes Exilés, ή RAGE, ανέλαβε την ευθύνη για την πυρκαγιά. Η ανάληψη εμφανίστηκε δύο ημέρες μετά από μια άλλη επίθεση εμπρησμού σε αστυνομικό τμήμα στη Λιμόζ, στην κεντρική Γαλλία - που διεκδικεί η ίδια ομάδα.

https://www.facebook.com/enough14/videos/1522570734431531/

https://youtu.be/XASdB9Bxm0E

Η ανάλυψη ευθύνης. 21.09.17: Την Πέμπτη στις τρεις το πρωί, στη δεύτερη ημέρα της προσπάθειας  πυρπολισμού αυτοκινήτων   Μπήκαμε  στο στρατόπεδο χωροφυλακής Vigny-Musset. Κάψαμε 6 λεωφορεία επέμβασης και δύο φορτηγά εφοδιασμού. Πάνω από 1500 τετραγωνικά μέτρα του γκαράζ και της αποθήκης καταστράφηκαν. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα κύμα επιθέσεων σε αλληλεγγύη με ανθρώπους που πρόκειται να δικαστούν αυτή τη στιγμή. Δύναμη προς τους Κάρα και Κρέμ. Μια σκέψη για τον Ντάμιεν, που ξυλοκοπήθηκε πρόσφατα από τους μπάτσους. Όποια και αν είναι η έκβαση της δίκης, η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα συνεχίσουν να δέχονται τις επιθέσεις μας. Η εχθρότητά μας είναι μια πυρκαγιά που εξαπλώνεται. 

The Nocturnals

Indymedia Grenoble

Συγκρούσεις και πύρινα μπλόκα στην δεύτερη ημέρα απεργιών και συγκρούσεων ενάντια στις μεταρρυθμίσεις Μακρόν

Οι δρόμοι της Γαλλίας πήραν φωτιά για δεύτερη φορά μέσα στον μήνα κατα την διάρκεια των κινητοποιήσεων και της απεργίας ενάντια στις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις Μακρόν.
Στο Παρισι το αναρχικό μπλόκ επιτέθηκε με π΄ρτρες στις αστυνομικές δυνάμεις .

βίντεο: https://www.facebook.com/enough14/videos/1522463337775604/

Στην Ρουέν, το λιμάνι αποκλείστηκε πλήρος απο λιμενεργάτες, εκφορτωτές, οδηγούς φορτηγών  και νεολαίουςΣτην Χάβρη απεργοί εργάτες έκλεισαν κεντρικούς οδικούς άξονες και έβαλαν φωτιές σε παλιά λάστηχα.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License