[Καταγγελία] Ασφαλίτης εντοπίστηκε να κάνει διακίνηση ναρκωτικών και νταλαβέρια με ναρκοέμπορους στο ΑΠΘ [φωτο]

Εντοπίστηκε ασφαλίτης να κάνει διακίνηση ναρκωτικών στη πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.

post image

Στις 17/9/2017  περίπου στις 16:00 εντοπίστηκε ασφαλίτης να κάνει διακήνηση ναρκωτικών και να νταλαβερίζεται με ναρκοέμπορους εντός της πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ. Προφανώς ούτε ο πρώτος ούτε ο τελεύταιος είναι που πιάνεται εν ώρα τέτοιου "καθήκοντος".

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ο ασφαλίτης, αφότου έχει πλησιάσει τους ναρκοέμπορους την ώρα που αποχωρούσε. 

Αυτό είναι συνάρτηση με την τελευταία έκκληση της πρυτανείας του ΑΠΘ για αστυνομική επέμβαση στο ΑΠΘ. Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη για το ρόλο που παίζει το κράτος μέσω της αστυνομίας για το ζήτημα των ναρκωτικών, με μεγάλα θύματα βέβαια τους ίδιους τους χρήστες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της πρυτανείας ΑΠΘ για το ζήτημα και το link :

Έγγραφη πρόσκληση προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για συνεχή παρέμβαση και διενέργεια ελέγχων των αρμόδιων οργάνων της αστυνομίας εντός της πανεπιστημιούπολης, αποκλειστικά και μόνο προς αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, απευθύνει η Σύγκλητος και το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Σύγκλητος και το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ συζήτησαν στις 31/8/2017 το θέμα των περιστατικών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε υπαίθριους χώρους της πανεπιστημιούπολης ΑΠΘ, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις του νέου νόμου 4485/2017.

 Τα δύο σώματα επιβεβαίωσαν προηγούμενες αποφάσεις τους ότι το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και αποφάσισαν ομόφωνα να απευθύνουν έγγραφη πρόσκληση προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 4485/2017, για συνεχή παρέμβαση και διενέργεια ελέγχων των αρμόδιων οργάνων της αστυνομίας εντός της πανεπιστημιούπολης, αποκλειστικά και μόνο προς αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών".

και το link:
http://www.thestival.gr/society/paideia/item/333822-prytaneia-apth-prosklisi-se-eisaggelea-kai-astynomia-gia-tin-antimetopisi-tou-problimatos-ton-narkotikon


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ : ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License