Ενημέρωση για καινούρια διώξη στους κατηγορούμενους για την κατάληψη Δέλτα


Τον Σεπτέμβρη του 2012 πραγματοποιήθηκε η εκκένωση της κατάληψης ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαμε στο αυτόφωρο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες
πλημμεληματικού χαρακτήρα. Τα όργανα του κράτους μας "έκριναν" ένοχους για διατάραξη οικιακής ειρήνης, οπλοκατοχή και απείθεια. Ένα χρόνο αργότερα δημιουργήθηκε εκ νέου δικογραφία με κατηγορίες πάλι την διατάραξη οικιακής ειρήνης αλλά με χρόνο τέλεσης από το 2008 εως το 2012 και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που ανερχόταν στο ποσό των 3.500.000. Στο δικαστήριο που ακολούθησε αθωωθήκαμε. Ένα χρονο μετά καλούμαστε στον ανακριτή καθως στοιχειοθετήθηκε εκ νέου μια τρίτη δικογραφία με κατηγορίες αναβαθμισμένες σε κακουργήματα α) διακεκριμένη κλοπή ύψους 600.000 και β) διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας ύψους 2.500.000. Μας επιβάλεται το περιοριστικό μέτρο της εμφάνισης σε ΑΤ μία φορά το μήνα. Ένας σύντροφος συνελήφθη όταν γύρισε από το εξωτερικό καθώς δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους. Μετά από αίτηση αναστολής εκτέλεσης αφέθηκε ελεύθερος.

 Θεωρούμε ότι η ποινική μας δίωξη είναι ξεκάθαρα προσχηματική και έχει βασικό στόχο την πολιτική μας υπόσταση ως αναρχικών. Το προσωπείο της "αριστερής" κυβέρνησης και του κράτους δικαίου θρυμματίζεται με τον αδιάκοπο "αγώνα" τους κατά των καταλήψεων. Ο αγώνας αυτός αποτελείται από εκκενώσεις, συλλήψεις, στοχοποιήσεις, με πρωταγωνιστές από μπάτσους και φασίστες μέχρι πανεμιστημιακούς καθηγητές και σεκιουριτάδες. Τίποτα από αυτά δε μας πτωεί γιατί τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο. Ο αγώνας δε σταματά. Προτάσσουμε την αυτοοργάνωση και τη δημιουργία αντιεραχικών, αυτοοργανωμενών δομών και εγχειρημάτων.
 
" Το τέλος των συλλογικών ταυτοτήτων, αρχή του κοινωνικού κανιβαλισμού "

 Αλληλεγγύη σε όλες τις καταλήψεις και σε όσους διώκονται γι αυτές.

 Η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 2-10-2017 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

 Οι διωκόμενοι για την υπόθεση της κατάληψης Δέλτα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License