Τουρκία: Οι διανομείς της αναρχικής εφημερίδας Meydan Gazetesi καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 6 μηνών

https://insurrectionnewsworldwide.com/2017/09/16/turkey-distributors-of-anarchist-newspaper-meydan-gazetesi-sentenced-to-6-months-imprisonment

 
 

Στις 21 Απριλίου 2017, αρκετοί σύντροφοι συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο Kadıköy της Κωνσταντινούπολης για τη διάθεση του τεύχους 33 της εφημερίδας Anarchist Meydan Gazetesi και την έκκληση για διαμαρτυρίες της Πρωτομαγιάς. Οι συντρόφισσες Nergis Şen, Rīfat Güven και Zeynel Çuhadar συνελήφθησαν και κρατήθηκαν για την άρση της κυβερνητικής απαγόρευσης στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.

Μετά από την έρευνα που ξεκίνησε από το 16ο Ποινικό Δικαστήριο της Ανατολικής Κωνσταντινούπολης, οι διανομείς της Meydan καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 6 μηνών.

Δήλωση του Meydan Gazetesi σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου:

«Δεν θα παραιτηθούμε ποτέ από τη συγγραφή και τη διανομή αυτού που πιστεύουμε ως αναρχική εφημερίδα - ότι η ελευθερία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κοινωνικό αγώνα. Ενάντια στις καταστολές, τις έρευνες, τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις, θα συνεχίσουμε να γράφουμε, να αντιστεκόμαστε  και να δρούμε. "

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License