Οι SDF απαντάνε στον βομβαρδισμό απο τα πολεμικά αεροπλάνα της Συρίας και της Ρωσίας


 Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) καταδίκασαν με ισχυρότερο τρόπο τα πολεμικά αεροσκάφη των δυνάμεων της Ρωσίας και της Συρίας που στόχευαν τις δυνάμεις τους στο Deir ez-Zor και διαβεβαίωσαν ότι ο βομβαρδισμός είναι μια προσπάθεια ανάκαμψης συγκρούσεων και σπατάλης ενέργειας.

Η Γενική Διοίκηση των SDF δημοσίευσε μια δήλωση ως την πρώτη απάντηση στον βομβαρδισμό των πολεμικών αεροπλάνων του ρωσικού και του συριακού καθεστώτος στις περιοχές των δυνάμεων της SDF βόρεια της βιομηχανικής πόλης που βρίσκεται βόρεια της πόλης Deir ez-Zor και ανατολικά του ποταμού Ευφράτη. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 μαχητές στις τάξεις των SDF.

Η δήλωση περιελάμβανε:

"Ενώ οι δυνάμεις των SDF επιτυγχάνουν μεγάλες νίκες εναντίον των μισθοφόρων του Ισλαμικού Κράτους στην al-Raqqa και Deir ez-Zor και καθώς η τρομοκρατία τους φτάνει στο τέλος της, ορισμένες πλευρές προσπαθούν να παρεμποδίσουν την πρόοδο των SDF, καταναλώνοντας τις ενέργειες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά της τρομοκρατίας. βάζοντας σε κύνδινο την ασφάλεια της περιοχής και την ανάκαμψη των πλευρικών συγκρούσεων που στοχεύουν και καταργούν τους αγώνες εναντίον των μισθοφόρων του Ισλαμικού Κράτους.

Το ξημερώματα του Σαββάτου (16 Σεπτεμβρίου 2017) στις 03:00, οι δυνάμεις μας στο ανατολικό τμήμα του ποταμού Ευφράτη εκτέθηκαν σε επίθεση από τα συρϊκά και ρωσικά καθεστώτα πολέμου που στόχευαν τις δυνάμεις μας στη βιομηχανική πόλη και ως αποτέλεσμα της επίθεσης, 6 μαχητές τραυματίστηκαν.

Επιπλέον, αυτή η περιοχή έχει απελευθερωθεί από τους μισθοφόρους του ΙΚ και οι συγκρούσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη για την πλήρη απομάκρυνσή τους.

Καταδικάζουμε αυτή την επιθετική ενέργεια και ζητούμε από τους επιτηθέμενους να σταματήσουν αυτές τις επιθέσεις που δεν εξυπηρετούν κανέναν παρά μόνο την τρομοκρατία και τους τρομοκράτες. Διαβεβαιώνουμε επίσης ότι αυτές οι επιθέσεις δεν θα υπονόμευαν την επιμονή μας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ότι η πρόοδός μας στην περιοχή θα συνεχιστεί έως ότου ολοκληρωθεί η εκκαθάριση ολόκληρης της περιοχής από τους μισθοφόρους ».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License