Κλιμάκωση της κινητοποίησης στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού


Εν όψει της επικείμενης ψήφισης του νόμου 4322/2015 και στα πλαίσια της κινητοποίησης που λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες στις Ελληνικές φυλακές με αιτήματα:

 

α)Την μονιμοποίηση των διατάξεων του νόμου 4322/2015 χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις

 

β)Την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στο θεσμό των αδειών 

 

γ)Την κατάργηση του νόμου περί αθροιστικής έκτισης ποινής για αδικήματα που διαπράττονται εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων,κατά την διάρκεια της άδειας ή της παραβίασής της

 

Εμείς οι γυναίκες κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού κλιμακώνουμε τον αγώνα μας.Από την Δευτέρα 11/9/2017 πέρα από την άρνησή μας να μπαίνουμε στα κελιά μας (κατά το μεσημεριανό κλείσιμο 12:00 με 15:00) το οποίο συνεχίζεται εδώ και 4 μήνες,περνάμε σε περαιτέρω άρνηση κατα το βραδινό κλείσιμο για μια ώρα ακόμα και παράλληλα παρατείνουμε το ωράριο του ανοιχτού προαυλίου μέχρι τις 20:30 το βράδυ.

 

 

Απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

                                                                                Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License