Φωτογραφίες από το μπλοκ της ΑΠΟ στη ΔΕΘ

Φωτογραφίες και ενημέρωση από το μπλοκ της ΑΠΟ|ΟΣ στη διαδήλωση της φετινής ΔΕΘ.

post image

Φωτό 1: Το μπλοκ της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων στην Εγνατία, στην αρχή της διαδήλωσης. Το πανό γράφει: «Το χρεοκοπημένο σύστημά τους δολοφονεί, φυλακίζει, εξαθλιώνει – Μόνη λύση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα η Κοινωνική Επανάσταση». 

Φωτό 2: Στην Αγίας Σοφίας στη μέση της διαδήλωσης. 200-250 σύντροφοι συσπειρώθηκαν στο μπλοκ. Τα συνθήματα που ακούστηκαν είχαν ταξικό-διεθνιστικό-αντικρατικό και αντιφασιστικό χαρακτήρα

Φωτό 3: Γυναίκες από την «ομάδα ενάντια στην πατριαρχία» της ΑΠΟ, μαζί με συντρόφισσες από την κατάληψη libertatia, -η οποία συμμετείχε στην περιφρούρηση του μπλοκ- συγκρότησαν αλυσίδα στη δεξιά πλευρά του πανό, ενώ φωνάχτηκαν συνθήματα όπως: «ΑΠΟ  ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ & ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ».

Φωτό 4: Σε συνέχεια της «κατασταλτικής παράδοσης» στη ΔΕΘ και φέτος οι δυνάμεις της αστυνομίας που εμφανίστηκαν ήταν τεράστιες με ΜΑΤατζήδες όλων των ειδών να καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο στο πλάι μεγάλου μέρους της διαδήλωσης της Καμάρας με εντονότερη την παρουσία τους στα μπλοκ των αναρχικών. Η απάντηση δόθηκε με ισχυρή περιφρούρηση σε αλυσίδες από το μπλοκ της ΑΠΟ από την Τσιμισκή μέχρι το τέλος της πορείας στην Καμάρα.

Το link της αφίσας του καλέσματος στη διαδήλωση εδώ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License