Κείμενο διαμαρτυρίας φυλακισμένων στα Χανιά


Οι κρατούμενοι της φυλακής Χανίων ξεκινάμε διαμαρτυρία από 7 9 17. Αρνούμαστε το μεσημεριανό κλείσιμο των προαυλίων και παράταση κλεισίματος των κελιών το βράδυ ως τις 21.00 διοτι το ιατρείο της φυλακής δεν έχει τα απαραίτητα για την ιατρική περίθαλψη των κρατουμένων με αποτέλεσμα και η ιδια η υπηρεσία του καταστήματος να αντιμετωπίζει προβλήματα. Εφόσον δεν έχει ιατρο μετά τις 14.00 και ήμαστε 450- 500 κρατούμενοι και δεν υπαρχει ούτε ασθενοφόρο για επείγοντα περιστατικά για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο οι κρατουμενοι και για ελειψη φαρμακων που αναγκάζεται ακόμα και η υπηρεσία μαζι με τους κρατούμενους να αγοράζουν φάρμακα με τα δικά τους έξοδα. Ζητάμε απο το αρμόδιο υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες για τους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών.

από ο ΣΥΡΙΖΑ 08/09/2017 3 μμ.


Μέσω του δύποδου γενικού γ.γ αντιεγκληματικής και... σοφρ ονιστικής πολιτικής συναντιέται με τον διευθυντή του ΑΣΕΠ για να κανονίσουν τη διαδικασία πρόσληψης 600 σνθρωποφυλάκων. Πληρώνουν ανθρωποφύλακες και όχι γιατρούς με αποτέλεσμα να πεθαίνει ο κόσμος μέσα στη φυλακή απο απλά αίτια. Ξεφτιλισμένοι ''αριστεροί''.

από @ 08/09/2017 4:33 μμ.


Σημερα ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχης Φυτράκης ανακοινωσε την προσληψη 600 σωφρονιστικων υπαλληλων και εξωτερικων φρουρων για τις φυλακες. 
Ενα γιατρο για τους κρατουμενους δεν μπορουν να παρουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License