Στο στάδο των πολιτικών τοποθετήσεων το εφετείο της 1ης δίκης του Ε.Α.

Ξεκίνησαν σήμερα 07-09-2017 οι πολιτικές τοποθετήσεις των μελών του Επαναστατικού Αγώνα και των αναρχικών που δικάζονται στο εφετείο της 1ης δίκης της οργάνωσης.

Το εφετείο της 1η δίκης του Επαναστατικού Αγώνα, ολοκλήρωσε σήμερα 07-09 2017 την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης και πέρασε στο στάδιο των "απολογιών".
Οι πολιτικές τοποθετήσεις των συντρόφων-ισσών που δικάζονται ξεκίνησαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με την τοποθέτηση του συντρόφου μέλους του Επαναστικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη.
Αύριο θα τοποθετηθεί ο σύντροφος μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κώστας Γουρνάς και τη Δευτέρα 12-09 η συντρόφισσα μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα και οι αναρχικοί Χριστόφορος Κορτέσης και Βαγγέλης Σταθόπουλος (εάν υπάρξει ζήτημα χρόνου οι τοποθετήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 14-09).
Προκειται για μία από τις σημαντικότερες στιγμές μιας πολιτικής δίκης και η παρουσία όλων μας εκεί είναι απαραίτητη, τόσο για να βρεθούμε δίπλα στους συντρόφους μας δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη μας όσο και να σταθούμε απέναντι στους εξουσιαστικούς μηχανισμούς που τους διώκουν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.00Π.Μ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License