Το α/α web radio Ραδιοφράγματα εκπέμπει ξανά!

Το α/α web radio Ραδιοφράγματα εκπέμπει ξανά!! Η διαχειριστική συνέλευση του α/α web radio Ραδιοφράγματα ανακοινώνει την επαναλειτουργία του σταθμού την Πέμπτη 7/9

Η διαχειριστική συνέλευση του α/α web radio Ραδιοφράγματα ανακοινώνει την επαναλειτουργία του σταθμού την Πέμπτη 7/9.

Μετά από την ανακοινωμένη διακοπή της ροής του προγράμματος και την ολοκλήρωση των τεχνικών αναβαθμίσεων τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό , όσο και στην συνολική υποδομή του σταθμού, είμαστε έτοιμοι να εκπέμψουμε ξανά το νέο μας πρόγραμμα.

Επιδιώκουμε αυτή την νέα περίοδο, η αντιπληροφόρηση και γενικά το αυτό-οργανωμένο ραδιόφωνο μας, να ανοιχτεί σε πολλούς τομείς, με εντονότερη διάθεση για κλιμάκωση των δράσεων μας, να γίνουμε ανάχωμα στην ορμή της κυριαρχίας, και να διαχύσουμε τον αναρχικό λόγο όσο πιο πολύ μπορούμε απο τα μικρόφωνα μας.

Σταθερός σκοπός και προσπάθειά μας είναι η αντιπληροφόρηση να αναδείξει κάθε πεδίο αγώνα, με εκπομπές και ηχογραφήσεις εκδηλώσεων του α/α χώρου.

Ξανά λοιπόν στο αέρα την Πέμπτη 7/9.

Σύντομα, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού στο νέο μας σάιτ http://radiofragmata.squat.gr/

Να μην παραλείψουμε ότι με την επαναλειτουργία του σταθμού αρχίζει ξανά η διάθεση της μπροσούρας του Ταμείου αλληλεγγύης πολιτικών κρατουμένων Ραδιοφραγμάτων.
Τα μόνιμα σημεία διάθεσης θα δημοσιευθούν σύντομα και παράλληλα η μπροσούρα θα βρίσκεται σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις του ανταγωνιστικού κινήματος στηρίζοντας τους έγκλειστους/ες τόσο πολιτικά και ηθικά μέσα από την προώθηση του λόγου τους και την έμπρακτη αμφισβήτηση της κρατικής εξουσίας, όσο και υλικά με την διάθεση αυτής της μπροσούρας.

Α/Α web radio Ραδιοφράγματα

Ελεύθερες Φωνές Γκρεμισμένες Φυλακές!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License