Δήλωση των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη για την άδεια του μετανοημένου πρώην μέλους της οργάνωσης


Δήλωση των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη σε σχέση με την άδεια του μετανοημένου πρώην μέλους της οργάνωσης.

 

 «Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν προσδιόρισα τον εαυτό μου ως επαναστάτη»

«Και ποτέ δεν διανοήθηκα να αποποιηθώ την πολιτική ευθύνη για την ήττα της οργάνωσης το 2010».

Με μια δήλωση αποκήρυξης και μετάνοιας στις 30 Ιουνίου 2017, μια δήλωση-επίθεση στον Επαναστατικό Αγώνα που συμμετείχε, με μια επίθεση ενάντια στον Μαζιώτη στο δικαστήριο και με το υβρεολόγιο ενάντια στους πρώην συντρόφους, το μετανοημένο πρώην μέλος της οργάνωσης, κέρδισε το συγχωροχάρτι από το κράτος και του δόθηκε η άδεια.

Ο Επαναστατικός Αγώνας θα στέκεται πάντα ενάντια σε κάθε φορέα και τους συνοδοιπόρους της ήττας, της αποκήρυξης και της μετάνοιας. Ο Επαναστατικός Αγώνας θα στέκεται πάντα, ενάντια σε όσους προωθούν, στηρίζουν και νομιμοποιούν αυτές τις τάσεις.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License