Λαμία-Παρέμβαση για κατάληψη Τερμίτα

Οι επιθέσεις στους κατειλλημένους χώρους που προάγουν την αντιεξουσία,την αντιιεραρχία,την αλληλεγγύη και την αυτο-οργάνωση δε θα μένουν αναπάντητες

post image

Προχθές το βράδυ,16 Αυγούστου,πήραμε την πρωτοβουλία και επισκεφθήκαμε το τμήμα θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία.Η επίσκεψή μας περιελάμβανε βάψιμο της πρόσοψης και περιμετρικά του κτηρίου στα πλαίσια της αλληλεγγύης στην κατάληψη Τερμίτα,η οποία απειλείται με εκκένωση και κατεδάφιση από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,αλλά και σε όλες τις καταλήψεις που απειλούνται με εκκένωση.
  Οι επιθέσεις στους κατειλλημένους χώρους που προάγουν την αντιεξουσία,την αντιιεραρχία,την αλληλεγγύη και την αυτο-οργάνωση δε θα μένουν αναπάντητες.Σύσσωμο το κίνημα θα υπερασπιστεί τις καταλήψεις απέναντι στα σχέδια κράτους και κεφαλαίου.

                                                            10,100,1000άδες καταλήψεις!

                                                     ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Πρωτοβουλία αναρχικών ατομικοτήτων Λαμίας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License