Μεσοχώρα. Συναυλία σήμερα και πορεία αυριο Κυριακή για την προστασία του Αχελώου...

Αγώνας για τη Γη και Ελευθερία..

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αντίστασης στη Μεσοχώρα ενάντια στο φράγμα και την εκτροπή του Αχελώου. Σήμερα ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις διοργανώνεται συναυλία στην πλατεία του χωριού ενώ αύριο το πρωί είναι η μεγάλη πορεία στο φράγμα της Μεσοχώρας.

Στο χωριό βρίσκονται ήδη πολλοί σύντροφοι απο διάφορες συλλογικότητες και διάφορες περιοχές ..

Πριν λίγες μέρες τα καθάρματα του συριζα υπέγραψαν τους περιβαλλοντικούς όρους για την λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας, βάζοντας σε πλήρη τροχιά τόσο τη βύθιση του χωριού όσο και της εκτροπής του Αχελώου σε επόμενο στάδιο..

Είναι σημαντικό να στηριχθούν οι αντιστάσεις και να αποτραπεί κάθε λειτουργία του φαραωνικού φράγματος που συμπληρώνει τον ακρωτηριασμό του Αχελώου οδηγώντας τον στην ολοκληρωτική καταστροφή του..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License