[Λαύριο] Επείγουσα Έκκληση για τρόφιμα κ άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Αύγουστος 2017

Με την αποχώρηση του Ερυθρού Σταυρού και τη μη εύρεση λύσης από την πλευρά της Κυβέρνησης το αποτέλεσμα είναι 400 ψυχές στο Κέντρο Αιτούντων Ασύλου Λαυρίου να έχουν μείνει χωρίς φαγητό.

Κάνουμε έκκληση σε αλληλέγγυους/ες για τα παρακάτω είδη:

Όσπρια,ρύζι ,σάλτσες, πλιγούρι, λάδι, αλάτι, πιπέρι,ζάχαρη, τσάι, αλεύρι, αραβικές πίτες Γάλα βρεφικό, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές Πάνες (Νο.3 4 5), μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτί υγείας, σαπούνια, φρουτόκρεμες και παιδικές κρέμες, μπισκότα Οινόπνευμα, μπεντατίν, παιδικές αντιβιώσεις και για ενήλικες Χλωρίνη και σακούλες απορριμμάτων.

Τα είδη συλλέγονται απευθείας στο κέντρο οδός Δουνακάρα 1 (Τ.Κ. 19 500) στο κέντρο της πόλης του Λαυρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν (Αριστοτελους 187 - Αθήνα) και στον "Άλλο Άνθρωπο" Πλαταιών 55 - Κεραμεικός.

Κίνηση "Απελαστε το Ρατσισμό" Λαυρεωτικής

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License