Πράγματι κατά την διάρκεια πρωϊνής επιχείρησης σε γειτονιά της Ράκκα, δημοσιογράφος διαπιστευμένος από τη Διοίκηση των Κούρδων , μας ακολούθησε και κατέγραψε στιγμιότυπα αυτής. Μην έχοντας να κρύψω τίποτα και ιδιαίτερα τώρα που οι ελληνικές αρχές προσπαθούν πάλι να ανακαλύψουν τους νέους τρομοκράτες που μετά την απελευθέρωση της Ράκκα θα μεταβούν στην Ελλάδα να ξεκινήσουν εμφύλιο πόλεμο, έδωσα την συγκατάθεσή μου στην λήψη φωτογραφιών . Αυτό για μένα αφενός είναι μια δικλείδα ασφαλείας σε ενδεχόμενη αστυνομική ή δικαστική έρευνα και αφετέρου, καμία ντροπή και τίποτα το κρυφό δεν υπάρχει στον αγώνα που όλοι εδώ μαζί δίνουμε. Κατά τη διάρκεια διαλείμματος, πραγματοποιήσαμε μια σύντομη συζήτηση την οποία και ηχογράφησε.

Ωστόσο, σήμερα διαβάζοντας το άρθρο, διασκέδασα με τον τρόπο που η συζήτηση αυτή έχει αναπαραχθεί από τον δημοσιογράφο. Προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο τις 5 κουβέντες που του είπα τις έκανε 100. Έτσι, οφείλω να πω πως ελάχιστα αναγνωρίζω από αυτά που συζητήσαμε και αυτά που διαβάζω.


Ιβάν

22.7.2017 Ράκκα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License