Οι τρίτες συνεδριάσεις του Συντακτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Ομοσπονδίας της Βορείου Συρίας ολοκληρώθηκαν με την επικύρωση των διοικητικών υποδιαιρέσεων και των εκλογικών νόμων και καθορίστηκε προθεσμία για τις ομοσπονδιακές  εκλογές. 

Το Συνταγματικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συναντήσεις για δύο ημέρες στην αίθουσα της Ένωσης Εργαζομένων στην πόλη Rmaylan, στο Girkê Legê, στο καντόνι Cizire.

Μετά από δύο ημέρες διεξοδικών συζητήσεων σχετικά με τις διοικητικές διαιρέσεις και τον εκλογικό νόμο στη βόρεια Συρία και εξετάζοντας κάθε ενέργεια από μόνη της, το συμβούλιο επικύρωσε ομόφωνα τους δύο νόμους και τις εξέτασε ουσιαστικά στις περιοχές της Ομοσπονδίας της Βορείου Συρίας ξεκινώντας από αυτήν την ημερομηνία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκλογικές επιτροπές στις τρεις περιοχές (Cizîre, Afrîn, Kobanî) και al-Shahba ζήτησαν από το συμβούλιο να επιβλέπει τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία της Βόρειας Συρίας έως ότου σχηματιστεί μια ανώτατη επιτροπή εκλογών σε όλη την Ομοσπονδιακή Βόρεια  Συρία

Το Συνταγματικό Συμβούλιο έθεσε προθεσμία στην Ομοσπονδία Βορείου Συρίας.

Το συμβούλιο έθεσε στις 22 Αυγούστου μια προθεσμία για τη διεξαγωγή εκλογών κοινοτήτων στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού συστήματος και η 3η Νοεμβρίου επελέγη για να κρατήσει τις εκλογές των τοπικών διοικήσεων (χωριά, πόλεις, επαρχίες και καντόνια), 19 Ιανουαρίου 2018 Θα διεξαχθούν εκλογές για τις περιφέρειες και θα διεξαχθεί διάσκεψη λαϊκής δημοκρατίας στη Βόρεια Συρία.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License