Βόλος - Ανάληψη Ευθύνης

βόλος - ανάληψη ευθύνης, αλληλεγγύη στην Κατάληψη Τερμίτα, κάθε προσπάθεια καταστολής των καταλήψεων και των αγώνων μας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία των εταιριών ΑΡΕΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ και T+T ENERGY

Ξημερώματα 26.7 και ενώ ο διαγωνισμός για την κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας φτάνει στο τέλος του, επιλέξαμε να επιτεθούμε και να στείλουμε με τον δικό μας τρόπο μυνήματα σε τρείς απο τις δώδεκα εταιρίες που στεγάζονται στο Βόλο. Η στοχοποίηση και η καταστολή των καταλήψεων είναι μέρος της συνολικότερης επίθεσης του κράτους και των αφεντικών απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται καθημερινά προσπαθώντας να δημιουργήσουν κοινότητες αλληλεγγύης και αντιστασης. Κάθε προσπάθεια καταστολής των καταλήψεων και των αγώνων μας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε Rosa Nera, κατάληψη Παπουτσάδικο, Βανκούβερ Απαρτμάν,Moundo Nouevo, ΕΚΧ Σχολείο και σε όλες τις καταλήψεις που απειλούντε καθημερινά με εκκενώσεις.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΡΜΙΤΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Σαμποτέρ απο τα βάθη της νύχτας.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License