[ΠΕΙΡΑΙΑΣ] Πασαλιμάνι Περιοχή Αντιφασιστική

pasalimani antifa zone

post image

Αντιφασιστική παρέμβαση στο Πασαλιμάνι πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22/7, έπειτα από προκλητική εμφάνιση φασιστών το βράδυ της Παρασκευής 21/7. Την ολιγόωρη παρουσία των φασιστών ακολούθησε παρουσία πολλών μπάτσων της ΔΙΑΣ, που έκαναν αναίτιους ελέγχους σε νεολαίους-ες της περιοχής προστατεύοντας τα αδέλφια τους.

30 αντιφασίστες κάτοικοι του Πειραιά και των γύρω γειτονιών, αφού εξαφανίσαμε τα (μισοσβησμένα από το ΚΚΕ) φασιστικά συνθήματα, πορευτήκαμε προς τα νέα γραφεία της ΧΑ στο Δημοτικό Θέατρο. Τα γραφεία, που βρίσκονται στο ασφαλές και με θέα υψόμετρο των 8 ορόφων και με τους μπάτσους μεσοτοιχία, φυλούσαν 2 άτομα, τα οποία φρόντισαν να μπούν μέσα στη θέα των αντιφασιστών, όσο γραφόντουσαν αντιφασιστικά συνθήματα κάτω από την πόρτα τους.

Το Πασαλιμάνι και όλος ο Πειραιάς είναι πολυεθνικές γειτονιές όπου δε χωρούν φασίστες και ρατσιστές. 

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

αντιφασίστες από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License