{Θεσσαλονίκη} Καλό ταξίδι μικρέ μας Χριστόφορε

τις 13/7 ο σύντροφος μας Χριστόφορος Κ. έφυγε απο τη ζωή,καθώς η κοινωνία-φυλακή στην οποία ζούμε στάθηκε αρκετά σκληρή για αυτόν.

 

Στις 13/7 ο σύντροφος μας Χριστόφορος Κ. έφυγε απο τη ζωή,καθώς  η κοινωνία-φυλακή στην οποία ζούμε στάθηκε αρκετά σκληρή για αυτόν.

Θα ζείς για πάντα στις καρδιές μας, να μας θυμίζεις την αγνή πλευρά του αγώνα μας και θα θυμόμαστε για πάντα τα γεμάτα καλοσύνη μάτια σου. Μας έμαθες να ελπίζουμε και να πιστεύουμε στην αγάπη σε καιρούς χαλεπούς.
Θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό, στη πρώτη γραμμή,
και θα είσαι πάντα δίπλα μας σε κάθε πορεία και σε κάθε αγώνα.
Εις το επανειδείν, λοιπόν, μικρέ μας, οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν ξάνα.
Καλή δύναμη στην οικογένεια του,
σε συντρόφους και συντρόφισσες , φίλους και φίλες,
που σφίγγουν δόντια και γροθιές για τον Χριστόφορο.

Καλό ταξίδι πουλί μας, θα είσαι πάντα λεύτερος.

"Ξέρω, σύντροφε, για εκείνο τον μισητό δολοφόνο, για εκείνη την ανθρωποκτόνα οργή που νιώθεις όταν ξέρεις ότι μας έβαλαν να ζούμε χθες-αύριο, μας στέρησαν το παρόν.

Τώρα, βαδίζοντας στο πουθενά, που να μην είναι ο θάνατος, σπουδάζοντας την κόκκινη δόξα στα πανεπιστήμια του αίματος προσμένω τη στιγμή να ξαναενωθώ μαζί σου σε εκείνο το άλμα το τελικό.Ενωμένοι για την κωμικοτραγωδία της ζωής και του τίποτα.. Τελεσίδικα."


Αντιφασίστριες/Αντιφασίστες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License