Την Πέμπτη 6/7 το απόγευμα και για περίπου 1,5 ώρα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αντιπληροφόρησης για τα ΜΜΜ στην Καισαριανή. 25 συντρόφισσες-σύντροφοι με τη στήριξη του Συντονισμού Αναρχικών Κοινοτήτων Αγώνα από τα Νότια-Ανατολικά της Αθήνας  και άλλων τοπικών συλλογικοτήτων ασπρίσαμε τον τοίχο του σχολείου μπροστά από το γήπεδο της Νήαρ Ηστ επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως και γράψαμε ένα μεγάλο σύνθημα («ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ») ενώ από τη μικροφωνική διαβαζόταν το κείμενο της παρέμβασης σχετικά με τις νέες απαγορεύσεις στα ΜΜΜ (ηλεκτρονικό εισιτήριο, μπάρες εισόδου, κάμερες, ελεγκτές). Ακολούθησε αφισοκόλληση και μοίρασμα στις γειτονιές της Καισαριανής ενώ τοποθετήθηκαν και 2 πανό αντίστοιχου περιεχομένου.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License